INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CATANIA - INTER 3-1

Mourinho a urmărit meciul dintr-o boxă

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Măsuri speciale luate la Catania pentru Jose Mourinho.

 

Aflat la a 3-a şi ultima etapă de suspendare dictată de Federaţia italiană împotriva sa, antrenorul Interului a văzut meciul echipei sale cu Catania (1-3) dintr-o boxă în care autorităţile locale ţin de obicei aparatura video de supraveghere a tribunelor.

Poliţia a decis astfel după ce, în deplasările anterioare ale nerazzurrilor, la Udine şi la Bergamo, Mourinho s-a mişcat liber în tribună şi la un moment dat a putut să dea chiar indicaţii jucătorilor săi, ceea ce nu avea voie.

Tehnicianul portughez a fost suspendat după ce, la meciul cu Sampdoria (0-0), l-a insultat pe arbitrul Paolo Tagliavento şi a făcut de mai multe ori semnul mîinilor încătuşate (foto). Tagliavento i-a eliminat atunci doi jucători, pe Samuel şi pe Cordoba.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close