INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Mourinho: "Ancelotti mă copiază la Chelsea"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Cu două săptămîni înaintea duelului direct din "optimile" Ligii Campionilor, antrenorul Interului, Jose Mourinho, l-a criticat pe Carlo Ancelotti, aflat pe banca lui Chelsea, fosta echipă a portughezului.

 

"Carlo este curajos, dar eu văd la Chelsea metodele şi modulul pe care eu le-am adoptat şi implementat acum cîţiva ani. Nimic nu este schimbat. Practic, Ancelotti doar îmi continuă munca. Mă copiază. Face exact aceleaşi lucruri în pregătirea meciurilor şi joacă un 4-4-2 cu mijlocul terenului dispus în romb, iar uneori trece la 4-3-3. În plus, şi jucătorii pe care mizează sînt creaţi de mine. Practic, din actuala formaţie de bază, numai Anelka şi Ivanovici nu intrau în formula mea tip", a atacat Mourinho.

 

Ancelotti a rămas calm: "Pe Jose l-a luat iar gura pe dinainte. Normal, el este întotdeauna cel mai bun. O persoană cu totul specială, nu?"

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
 •  11 Februarie 2010, 16:49

mai exista cenzura in romania ???? :)))

 •  11 Februarie 2010, 16:48
Postat de fcd18 pe 11 Februarie 2010, 12:34

Ce cr€tin Mourinho. De fapt, toată lumea îl copiază pe el.

Mourinho are dreptate. Urmareste daca nu crezi. Inca ceva, Ancelotti e orice numai curajos nu. Dar a vrut Mourinho sa fie politicos. Asta a fost stilul lui, e un las ordinar. Da, a luat 2 UCL si Mourinho doar 1, dar in 9 ani la Milan a castigat doar un titlu. Iar cand cei 2 s-au intalnit Jose a castigat. Echipe de astea care nu lupta in campionatul intern chiar au reusit ceva in Europa, profitand de oboseala adversarilor. Vezi Liverpool si Milan in 2 finale, sau Arsenal.

 •  11 Februarie 2010, 16:47

hai sa cautam samanata de scandal si sa citam din context . cum a spus si ionutmt , cititi interviul de pe uefa.com , ziar tabloid nu de sport :(

Vezi toate comentariile (12)
Comentează