INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALLIANI IESE LA ATAC

"Mourinho instigă la violenţă. Trebuie oprit!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Gestul lui Mourinho cu mîinile legate, care a făcut înconjurul lumii după meciul cu Sampdoria, a stîrnit un val de reacţii negative în Italia. Adriano Galliani, vicepreşedintele rivalei Milan, îl critică pe antrenorul portughez al Interului.


"Comportamentul unor tehnicieni constituie o adevărată instigare la violenţă şi nu mai putem continua aşa. Trebuie să lăsăm tonul mai jos, altfel riscăm să îi întărîtăm mai mult pe suporteri", a declarat Galliani. "Regretul meu e că n-am reuşit să interzic silenzio stampa cît am fost şeful Ligii. E un lucru anormal pentru că echipele trăiesc din banii de la televiziuni şi indirect de la presă, prin atenţia pe care o suscită fanilor", a completat oficialul "rossonero".


Imediat după jocul de sîmbătă, preşedintele Massimo Moratti a interzis orice declaraţii date presei la Inter. Iar arbitrii italieni au ameninţat că, dacă Mourinhi nu va fi suspendat şi va scăpa cu amendă, vor intra în grevă de protest, solidarizîndu-se cu Tagliavento. Acesta l-a enervat pe Mourinho, care a contestat eliminările lui Samuel şi Cordoba la meciul cu Sampdoria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  23 Februarie 2010, 00:18

Galliani asta toata viata lui a avut grija sa se "ocupe" de Inter, si nu de de Milan. Au mai fost prinsi, dar ei continua cu jocurile murdare, in loc sa lase fotbalul sa se joace pe teren, si cea mai buna echipa sa castige. Asta e realitatea in Italia, chiar daca unii suporteri n-o inghit. Pacat de campionat, candva cel mai puternic din lume. Repet, candva...

 •  22 Februarie 2010, 23:50

Doar asa sa mai castige si altii campionatul, ca pe teren e greu tare :)

 •  22 Februarie 2010, 20:37

este 0 ZERO ca si om. Au dreptate cei care spun ca instiga la violenta si sunt din ce in ce mai multi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează