INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALTĂ PROVOCARE

Mourinho: "Jucăm împotriva unor lucruri stranii"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

În silenzio stampa impus de preşedintele Massimo Moratti, Jose Mourinho nu vorbeşte cu ziariştii italieni, dar se plînge celor englezi, faţă de care n-are interdicţie.

 

După meciul cu Sampdoria (0-0), în care i-au fost eliminaţi doi jucători, Samuel şi Cordoba, antrenorul Interului le-a spus reporterilor veniţi de la Londra pentru a prefaţa "şocul" din Ligă cu Chelsea: "Ştim că pe teren noi nu evoluăm de fapt împotriva Milanului, a Juventusului sau a Sampdoriei. Noi jucăm împotriva unor lucruri stranii".

Mourinho a lăudat apoi "spiritul jucătorilor", care şi în asemenea situaţii "se bat ca leii. Nu dezarmează niciodată".

Nu e prima oară cînd tehnicianul portughez insinuează că grupările rivale din Serie A încearcă s-o detroneze pe Inter cu ajutorul arbitrilor. Vineri, el a comentat astfel penalty-ul acordat lui Juventus la 3-2 cu Genoa: "Pentru unii, careul mare are 25 de metri". Aluzie evidentă la faptul că Del Piero fusese faultat în afara suprafeţei de pedeapsă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  23 Februarie 2010, 14:21

Fratilor, uitati-va la documentarul despre Maradona a lui Emir Kusturica, sa vedeti ce spune despre Milan si Juve :)) Nu ca ar fi o nuotate, dar spus din gura lui si in regia lui Kusturica, da o grutate fenomenala acestui lucru marsav care se-ntampla pana in ziua de azi in Italia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează