INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho se vede urmaşul lui Ferguson la Manchester: "Eu voi fi următorul boss la United!"

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 13:07

Portughezul vrea să revină în Premier League la finele sezonului viitor, susţine "The Sun"


Întoarcerea lui Jose Mourinho în Insulă e tot mai aproape. La 3 ani şi jumătate după despărţirea de Chelsea, antrenorul portughez şi-a fixat deja următoarea ţintă: să o antreneze pe Manchester United. Tabloidul The Sun dezvăluie astăzi că "The Special One" ar urma să negocieze în vara lui 2012 trecerea pe Old Trafford.

"Singura problemă pentru tehnicianul care mai are 3 ani de contract cu Real Madrid este cînd şi, ma ales, dacă Sir Alex Ferguson va decide să se retragă", a explicat publicaţia britanică. Care a citat şi declaraţia managerului scoţian de 69 de ani: "Sînt foarte bun prieten cu Jose şi ştiu că îşi doreşte enorm să revină în Anglia, am vorbit deseori despre acest subiect. Dar e greu acum să spun cînd va fi disponibil postul. Doar sănătatea mea va decide cînd voi renunţa".

Mourinho a refuzat recent să ia în calcul o mutare la rivala "diavolilor" din Manchester, declarînd ieri că nu vizează postul lui Roberto Mancini: "Aş spune că este imposibil să merg la City. Şi ar fi imposibil să plec acum de la Madrid".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
2dorr
2dorr  •  15 Aprilie 2011, 17:18

sper sa nu mearga la manchester....atat timp cat o sa stea la real, barcelona are titlul asigurat :)

stancuvlad
stancuvlad  •  15 Aprilie 2011, 15:01

nu are asta clasa de Manchester...e mult prea josnic...exista unele echipe care se uita la mai multe lucruri decat doar la capacitatea de a fi antrenor. Manchester cred (sau sper) ca e una din ele. Chiar si Ferguson a declarat ca cel mai potrivit "urmas" pe care il vede este Pep. Si asta spune tot.

sorin_steaua
sorin_steaua  •  15 Aprilie 2011, 13:31

N-are caracter si nici stofa sa fie antrenorul lui Manchester, pentru ca e mercenar, Alex Ferguson e o legenda vie la Manchester.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează