INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho şi-a ascuţit iar limba: "Unii cîştigă şi cînd joacă prost"

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 aprilie 2011 17:23

Antrenorul lui Real Madrid nu renunţă să-şi atace rivalii de la Barcelona, nici după ce s-a încheiat practic lupta pentru titlu în Spania


Deşi eşecul de la Madrid, 0-1 cu Gijon, i-a redus aproape de zero şansele de a mai visa la titlu în La Liga, Jose Mourinho continuă războiul mediatic cu rivalii catalani. Antrenorul lui Real a folosit conferinţa de presă de azi, dinaintea meciului cu Tottenham din prima manşă a "sferturilor" Ligii Campionilor, ca să mai arunce cîteva săgeţi otrăvite înspre Barcelona, făcînd indirect referire la ajutorul pe care trupa lui Guardiola îl primeşte din partea arbitrilor.

"Sîntem pe locul secund în campionat şi în Champions League calificarea este deschisă oricărui rezultat. Noi cînd jucăm foarte bine cîştigăm întotdeauna, cînd jucăm bine, aproape mereu şi cînd n-o facem bine, nu mai învingem. Alţii cîştigă şi cînd joacă bine şi cînd joacă mai puţin bine, dar mă opresc aici, pentru că vreau să stau pe bancă la finala Cupei", a declarat "The Special One". Mourinho s-a axat astfel pe erorea de arbitraj comise în favoarea Barcelonei, la unicul gol al lui Pique la Villarreal, cînd iubitul Shakirei a preluat cu mîna înainte să marcheze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lilianna16
lilianna16  •  04 Aprilie 2011, 20:04

Nu a preluat cu nici o mana uita-te mai bine... invidia e mare... in pluis Barcelona nu a jucat prost doar a ratat destul de mult dar, slava Domnului, a castigat poti muri de ciuda in continuare...

drughi009
drughi009  •  04 Aprilie 2011, 17:49

a blocat pe m/m mingea cu mana !!!! a luat-o cu pieptul s-a vazut clar la reluari , la o singura reluare te pacaleste cum ca ar lua cu mana ( iluzie )

Vezi toate comentariile (2)
Comentează