INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Moyes cere întăriri de clasă la Manchester United » Vrea doi jucători de la Real şi Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 16:31

Noul antrenor al lui Manchester United, David Moyes, a solicitat întăriri din Spania.

Presa engleză scrie că Moyes a cerut conducerii aducerea lui Mesut Ozil de la Real Madrid şi a lui Cesc Fabregas de la Barcelona.

"Chiar dacă am avut o perioadă scurtă pentru a cunoaşte jucătorii, mai avem nevoie de întăriri. Sînt sigur că vom aduce pe cineva pînă la urmă.

Avem mai mulţi jucători pe listă. Sper ca pînă la urmă să se oficializeze transferul a doi sau trei dintre ei.  Lucrăm intens la acest capitol", a declarat Moyes într-o conferinţă de presă.

"Diavolii" i-au mai vrut pe Fellaini de la Everton şi pe Thiago Alcantara de la Barcelona, acum la Bayern Munchen, însă negocierile cu aceştia s-au oprit, cel puţin în cazul lui Alcantara care a semnat cu echipa bavareză.

Fellaini este unul dintre preferaţii lui Moyes Încă de pe vremea cînd cei doi lucrau împreună la Everton.

Aceasta, dar şi faptul că Michael Carrick, unul dintre jucătorii de bază ai lui Manchester, are probleme cu accidentările sînt principalele motive pentru care se insistă oficializarea transferului lui Fellaini pe "Old Trafford".

(Alin Grigore)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  17 August 2013, 09:47
Postat de sapcarosie pe 16 August 2013, 23:41

Acum el cere ,ca la piata. Ca doar nu a cere unul de 10 mil ca atunci primeste unul de 5. Asa cere jucatori de 70-75 si poate a primeste unul de 30-40.

nu e de vanzare dar ce e nasol este ca madridul cand vinde tot timpul sunt rezonabili, daca era invers se cerea pe ozil 100 mil sa fie adus azi la madrid, dar acuma jucatorul valoreaza undeva la 40 mil si sunt sigur ca madrid atat ar si cere pe el...dar fomistii cand le bate realul la usa si stiu ca realul prduce cei mai multi bani, si nu ii fura, pur si simplu sunt o masina de facut bani, fara puturi arabe de petrol, o fac din afaceri mediatice si altele...au datorii groaznice la banci nimic de spus, dar ratele la zi...ura distrusilor care nu au nimic de comentat decat sa murdareasca ceea ce au dori cel mai mult in viata, sa faca si ei bani. vulpea daca nu ajunge la struguri ...

sapcarosie
sapcarosie  •  16 August 2013, 23:41

Acum el cere ,ca la piata. Ca doar nu a cere unul de 10 mil ca atunci primeste unul de 5. Asa cere jucatori de 70-75 si poate a primeste unul de 30-40.

sakazuke
sakazuke  •  16 August 2013, 22:29

ozil este dupa cr7 al doilea jucator ca importanta in actualul lot ...deci intrasnferabil.insa daca vor sa negocirze cei la m.u. pt 70 M le trimite perez un d.v.d cu cele 75 de pase de gol date in ultimile 3 sezoane....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează