INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli l-a ochit deja pe înlocuitorul lui Victor Osimhen » Pe cine ia campioana Italiei dacă nigerianul pleacă?

Jonathan David, noua țintă a lui Napoli, în cazul în care Osimhen va pleca
Jonathan David, noua țintă a lui Napoli, în cazul în care Osimhen va pleca

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 18:03 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 19:54

Jonathan David (23 de ani), atacantul canadian al lui Lille, ar fi principalul candidat la preluarea ștafetei de la Victor Osimhen, pe care Napoli l-ar putea vinde la oferte de cel puțin 100 de milioane de euro.

Napoli nu vrea să-l vândă pe Victor Osimhen, dar ar putea ceda tentației de a o face în cazul primirii unei oferte de peste 100 de milioane de euro. Patronul Aurelio De Laurentiis e conștient că nu-l poate ține pe atacantul nigerian dacă i se oferă un contract mai bun în afara Italiei și de aceea caută un înlocuitor pentru acesta. 

Agenția Sportmediaset scrie că ar fi găsit deja o variantă competititvă, și tot la echipa de unde a venit golgheterul Seriei A la echipa azzurra. Și oricum prețul de achiziție ar fi mai mic decât cel de vânzare a lui Victor.

Jonathan David, al treilea în topul Ligue 1

Este vorba despre Jonathan David, tocmai vârful cu care Lille a acoperit plecarea lui Osimhen la Napoli, în vara lui 2020. Vârful canadian, de 23 de ani, are 52 de goluri marcate în 112 partide disputate în Ligue 1 și se află pe radarul mai multor cluburi puternice și s-ar putea naște o licitație. 

În stagiunea recent încheiată, cea a consacrării, David a reușit 24 de goluri în 37 de partide din campionatul francez și a terminat pe locul 3 în topul marcatorilor Ligue 1, după Mbappé (29) și Lacazette (27).

Ofertă fabuloasă făcută de Bayern pentru Victor Osimhen! Ce sumă oferă bavarezii pentru golgheterul lui Napoli
BAYERN
Ofertă fabuloasă făcută de Bayern pentru Victor Osimhen! Ce sumă oferă bavarezii pentru golgheterul lui Napoli

Lille a cerut 60 de milioane pe Jonathan David!

În trecutul apropiat a mai fost curtat de AC Milan, care s-a retras însă din cursa negocierilor când a aflat prețul cerut de Lille, 60 de milioane de euro. Atât este în prezent și cota de piață pe Transfermarkt.de, de peste două ori mai mult decât suma achitată lui Gent pentru a-l cumpăra în 2020. 

„E un atacant modern de manevră. Nu-i foarte puternic fizic precum Osimhen, are 180cm cu 70 kg, dar e foarte rapid, dotat tehnic și îi place să acționeze pe tot frontul de atac. Știe să atace în profunzime și să intre în combinații, oferind assisturi”, l-a caracterizat Sportmediaset.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sadio Mané se pregătește de întoarcerea în Premier League » Ce club îl așteaptă cu brațele deschise!

A plecat de la Real Madrid și și-a facut un tatuaj care e ilegal în Spania

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  16 Iunie 2023, 19:52

Osimhen va face o mare greseala daca pleaca de la Napoli, e considerat un zeu in orasul ala, o legenda alaturi de Kvara, Kim, Hamsik, Cavani, Lavezzi, Cannavaro, Careca, Alemao si obligatoriu Maradona. Are deja suficienti bani, cel mai bine ar fi sa ramina acolo mult timp si sa contribuie la o noua generatie la Napoli, care sper eu sa cistige UCL intr-o buna zi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează