INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL 0-1

Nebunie la Madrid » Casillas a pupat zeiţa, Mourinho a fugit cu duba poliţiei!

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 10:27

Fiesta madrilenă a ţinut pînă aproape de ora 5 dimineaţa, cînd noua cîştigătoare a Cupei Spaniei a ajuns în Plaza de Cibeles, unde căpitanul blanco a dat tonul la show


Trofeul aşteptat de 18 ani a fost sărbătorit toată noaptea în Plaza de Cibeles, locul tradiţional de întîlnire al fanilor madrileni, care nu s-au mai bucurat atît de tare de la ultimul titlu din 2008. Real a ajuns de la Valencia în centrul Capitalei la 4:15, cînd s-a produs şi episodul cu Sergio Ramos scăpînd Cupa proaspăt cucerită de la etajul autocarului descoperit!

La 4:35, căpitanul Casillas s-a suit pe pasarela instalată special pentru băieţii lui Mourinho şi s-a urcat pînă la zeiţa Cibeles, pe care a pupat-o şi i-a agăţat de gît un steag al Spaniei cu emblema lui Real Madrid, în delirul miilor de suporteri ai "galacticilor". Jucătorii madrileni nu l-au avut însă alături la plecare în autocar şi pe Mourinho, artizanul marelui triumf de pe "Mestalla". Tehnicianul portughez, aruncat de elevii săi pe braţe la stadion, a plecat din piaţă cu duba poliţiei, "dar nu în calitate de deţinut", cum a comentat sarcastic Marca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează