INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Necazuri galactice » S-a rupt Ronaldo

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

La 0-0 cu Mallorca, portughezul a suferit o contuzie la glezna dreaptă şi va lipsi 3 săptămîni. E aceeaşi gleznă care anul trecut l-a ţinut pe tuşă două luni. 

A început sezonul în Primera, au început şi problemele la Real. Ca şi cum nu i-ar fi fost de ajuns frustrarea produsă de remiza albă cu Mallorca, antrenorul Jose Mourinho a mai primit ieri o veste proastă. Nu va putea conta pe Cristiano Ronaldo vreme de 3 săptămîni.

Portughezul a primit o lovitură dură în glezna dreaptă chiar în debutul partidei de pe ONO Estadi. A continuat să joace, dar la final a părăsit terenul şchiopătînd. Ieri dimineaţă, medicii l-au supus unei rezonanţe magnetice şi aceasta a evidenţiat o contuzie cu edem osos postraumatic.

Chiar dacă trei săptămîni nu sînt o veşnicie, îngrijorarea e mare în condiţiile în care atacantul portughez a mai avut probleme la aceeaşi gleznă sezonul trecut. Atunci s-a accidentat  nu pe 29, ci pe 30 septembrie, ulterior a trebuit să fie operat şi a stat departe de gazon nu mai puţin de două luni!

Pierde 5 meciuri
Cristiano Ronaldo a plecat ieri la Lisabona, la reunirea "naţionalei", dar acolo va intra pe mîinile medicilor. "Le-am trimis colegilor portughezi toate datele necesare şi ei se vor îngriji ca Ronaldo să urmeze tratamentul prescris", a precizat ieri doctorul Realului, Carlos Diez. Jucătorul va pierde partidele contra Ciprului (3 septembrie), Norvegiei (7 septembrie), iar Real nu va putea conta pe el cu Osasuna (12 septembrie), cu Ajax (15 septembrie) şi probabil cu Sociedad (19 septembrie).

"Un Real frustrant"
Debutul noului Real Madrid i-a dezamăgit pe jurnaliştii spanioli. Cotidianul As, de pildă, a titrat ieri "Mou mal". Un joc de cuvinte între muy mal (foarte rău) şi Mou, prescurtarea numelui antrenorului Mourinho. "Real a plecat cu stîngul. Mourinho continuă să nu piardă, dar fotbalul arătat de echipa lui e frustrant. În clasament îl despart două puncte de Barcelona, însă cele două formaţii fac parte deocamdată din lumi total diferite", punctează acelaşi As. Nici Marca nu-i menajează pe galactici: "Le-a lipsit totul: ritm, fluiditate, claritate în idei şi la finalizare. Real e încă în faza de construcţie şi mai e mult de lucru".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fotbalvvv
fotbalvvv  •  31 August 2010, 05:45

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbal si despre sport in general; cronici din America, dar si din Liga 1, analize la rece, anchete despre cocalari :) Discutii despre sport la un alt nivel. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net, ca sa nu dam adrese pe aici.

florinense
florinense  •  31 August 2010, 01:59

DIFERENTA INTRE MESSI SI RONALDO ASTA MI SE PARE!!! DESI MESSI PARE MAI FIRAV ARE MAI PUTINE ACCIDENTARI DECAT RONALDO!!!!!! ESTE URAT PT CA JUCATORI CA RONALDO SI MESSI AR TREBUI SA JOACE IN FIECARE ETAPA!!! PT CA EI OFERA SPECTACOL!!! SI ASTA V-O SPUNE UNUL CARE CHIAR SE PRICEPE LA FOTBAL!!!! VA MULTUMSC!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează