INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAŢIILOR, BRAZILIA - URUGUAY, AZI, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE TVR1

Negro Horizonte! » Semifinala Brazilia - Uruguay ar putea fi amînată sau chiar anulată!

De aproape două săptămîni, luptele de stradă din Brazilia pun în pericol Cupa Confederațiilor
De aproape două săptămîni, luptele de stradă din Brazilia pun în pericol Cupa Confederațiilor

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2013 12:26

Poliţia şi Procuratura din Belo Horizonte nu garantează securitatea suporterilor, nici a echipelor la meciul de azi. 100.000 de protestatari se vor aduna la stadionul Mineirao.

Nori negri ameninţă iar Cupa Confederaţiilor. Prima semifinală, Brazilia - Uruguay, programată diseară (ora 22:00, TVR1), riscă să nu se joace! Poliţia şi Procuratura au cerut guvernatorului statului Minas Gerais, Antonio Anastasia, să amîne sau să anuleze meciul de la Belo Horizonte. Potrivit revistei "Lance! Net", motivul este că nu pot garanta securitatea fanilor şi nici a echipelor.

Poliţia se teme că, înaintea semifinalei, s-ar aduna pe străzi peste 100.000 de oameni, punctul culminant al protestelor fiind chiar la stadionul "Mineirao". Protestanţii din Belo Horizonte s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi au postat instrucţiuni pentru cei care vor veni la acţiune, îndemnînd să fie paşnici şi să poarte pantaloni, tricouri cu mîneci lungi, batiste pe faţă şi tenişi.

ALTE ŞTIRI DE LA CUPA CONFEDERAŢIILOR

Strip-poker cu escorte?
Cei 5 spaniolii care s-au plîns că au fost victimele unui furt în nopatea de 16 iunie, după 2-1 cu Uruguay, au dat o petrecere în hotelul din Recife unde erau cazaţi. Potrivit O Globo şi surselor din personalul hotelului, Pique, Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla au petrecut cu mult alcool şi prostituate, au jucat poker pe dezbrăcate, au făcut sex şi după ce fetele au plecat au reclamat dispariţia a 1.000 de euro. Federaţia de la Madrid şi jucătorii acuzaţi au dezminţit informaţiile.

Balotelli: "Mă simt un loser"
Accidentat la gamba stîngă în meciul cu Brazilia, Balotelli s-a întors în Italia, spunînd deja adio competiţiei. "Mă simt ca un loser plecînd aşa. Aş fi vrut să rămîn, dar trebuie să mă vindec cît mai repede, pentru preliminariile Ligii Campionilor", a spus Mario, ce-i ameninţase pe spanioli că-i va servi reci în semifinala de joi, promiţîndu-le revanşa după acel 0-4 în finala Euro 2012.

7 morţi în favelă
Un poliţist din trupele de elită braziliene şi 6 infractori au decedat în timpul confruntărilor din favela Nova Holanda (aproape de aeroportul din Rio de Janeiro). Delincvenţii fuseseră urmăriţi după ce jefuiseră mai mulţi şoferi blocaţi de protestele din oraş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
monere1980
monere1980  •  26 Iunie 2013, 16:33
Postat de takeiteasy pe 26 Iunie 2013, 14:13

Alaturi de protestatari si aici! Iar monere de mai jos sa continue sa fie batut in cap, ii sta bine ;)

Sa zicem ca eu sint batut in cap. Tu crezi (macar prin absurd) ca esti un tip normal?

takeiteasy
takeiteasy  •  26 Iunie 2013, 14:13

Alaturi de protestatari si aici! Iar monere de mai jos sa continue sa fie batut in cap, ii sta bine ;)

monere1980
monere1980  •  26 Iunie 2013, 12:48

Dar ma intreb de unde pisicii masii ia gsp-u stirile astea ca pe site-ul fifa nu scrie nimic pe subiect..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează