INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nemuritorul » Wenger a rezistat valului de critici și își va prelungi contractul cu Arsenal

Contestat ca niciodată în două decenii la Arsenal, Wenger nu poate fi ținut departe de gazonul de pe Emirates
Contestat ca niciodată în două decenii la Arsenal, Wenger nu poate fi ținut departe de gazonul de pe Emirates

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2017 00:00

Arsène Wenger a rezistat valului de critici și va prelungi până în 2019 acordul cu Arsenal scadent în vară. Managerul francez a repetat joi că are viitorul foarte clar în minte.

Arsène Wenger rămâne de neclintit la Arsenal, chiar și după cele 4 eșecuri în ultimele 5 runde în Premier. Nicio revoltă a fanilor și nicio enciclopedie de critici nu-l pot separa de echipa din nordul Londrei, pe care o conduce din 1996.

Francezul de 67 de ani nu numai că nu va pleca la vară, ci prelungește. Iar Daily Mail a dezvăluit că noul acord se va semna luni, după meciul cu Man. City!

Pe placul lui Arsène

Suspansul generat de declarația de după 1-3 cu WBA - "Am luat deja decizia și-o veți afla cât de curând" - a fost întreținut la conferința de presă de ieri. Managerul "tunarilor" a spus că în mintea sa totul este foarte clar, răspunzând sec insistențelor reporterilor.

La fel de limpede pare și planul proprietarului american al clubului, Stan Kroenke, care, la negocierile purtate săptămâna trecută, i-a făcut oferta de reînnoire. Pentru încă două sezoane. Exact ceea ce își imagina și Arsène. La precedentele discuții pentru contract, în mai 2014, francezul primise trei sezoane mână liberă.

"Suntem într-o situație foarte proastă și asta contează mai mult decât contractul meu. Veți afla la începutul lui aprilie ce am de gând"
Arsène Wenger, manager Arsenal

6puncte o separă pe Arsenal de locul 4 (Liverpool), ultimul de Ligă, dar "tunarii" au de recuperat două meciuri

7eșecuri în 27 de jocuri au "tunarii". Tot atâtea au înregistrat la finalul ultimelor patru campionate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  31 Martie 2017, 09:27

Este greu de inteles ce ii motiveaza pe proprietarii lui Arsenal sa continue la nesfarsit cu Wenger! Probabil ca sunt lucruri pe care noi nu le stim, fiindca tot ce vedem in ultimii 10 ani la Arsenal nu justifica cu nimic increderea oarba in Wenger.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează