INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BILBAO - BARCELONA 0-0

Nervi întinși la Barcelona. Xavi, ca un birjar: „La dracu cu toată lumea, omule!”

Pedri, devastat după o nouă accidentare / Foto: Imago
Pedri, devastat după o nouă accidentare / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 11:29 / Actualizat luni, 04 martie 2024 12:07

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a avut o ieșire fără precedent în pauza meciului de la Bilbao. În prima repriză îi pierduse, accidentați grav, pe De Jong și Pedri.

Accidentările au fost o constantă a Barcelonei în acest sezon. Campioana Spaniei n-a scăpat nici duminică, la 0-0 cu Athletic Bilbao.

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid
RAPID - FCSB
Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Pe Frenkie de Jong l-a pierdut în minutul 26, atunci când, în urma unui duel aerian, acesta a aterizat prost și și-a scrântit glezna. Apoi s-a accidentat Pedri. La o pasă, a acuzat probleme musculare și a părăsit și el terenul (45).

Xavi: „Leziunile lui Pedri și De Jong nu arată bine”

Pierderea a doi oameni de bază l-a scos din minți pe antrenorul Xavi Hernandez, care a avut o ieșire nervoasă după fluierul final al primei părți.

„La dracu cu toată lumea, omule... E de rahat. La naiba cu toate!””, a înjurat tehnicianul catalan. Apoi, la final, după ce și-a recăpătat calmul, a vorbit despre accidentările suferite de cei doi jucători-cheie.

„Din păcate, leziunile lui Pedri și de Jong nu arată bine. Pare grav. Suntem triști, cred că vor lipsi pentru ceva timp”, a spus tehnicianul catalan.

AS: „Accidentarea lui Pedri e greu de suportat”

Pedri, 21 de ani, a fost surprins plângând în timp ce stătea pe bancă și, ulterior, și-a acoperit fața cu mâinile. Marca a scris despre „calvarul lui Pedri” după meci și a fost șocată . Iar As a constatat că „accidentarea lui Pedri, din nou, greu de suportat”.

Pedri s-a mai accidentat în decembrie, la un antrenament. „A primit o lovitură care i-a provocat o mică ruptură musculară. Disponibilitatea jucătorului va fi determinată de evoluția accidentării.”, transmitea atunci Barcelona, într-un comunicat.

Iar cotidianul catalan Sport preciza la vremea respectivă: „Nu este pentru prima dată când el lipsește în acest sezon din cauza unei accidentări. Fotbalistul a ratat 12 din cele 23 de meciuri oficiale ale catalanilor din cauza unei rupturi a bicepsului femural de la piciorul stâng”.

VIDEO. Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Soluția de ultima oră prin care LPF și eAD încearcă să asigure VAR la toate cele cinci partide care se vor disputa vineri, la aceeași oră » În România sunt doar trei astfel de sisteme

Rotaru a dezvăluit care-i „pariul” lui din echipa Craiovei: „Eu am rămas uimit” + Jucătorul despre care spune că „dacă avea viteză juca la Bayern”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează