FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Articol de , , - Publicat luni, 04 martie 2024 11:14 / Actualizat luni, 04 martie 2024 11:28

FCSB va juca meciul cu Rapid fără fundașul central sud-african Siyabonga Ngezana (26 de ani), iar Gigi Becali a făcut deja echipa de start pentru derby-ul ultimei etape din sezonul regulat.

  • Rapid - FCSB se joacă pe 9 martie, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Omul de afaceri spune că Vlad Chiricheș (34 de ani) nu va juca, deși a fost pe bancă la meciul cu Petrolul. Și că Ovidiu Popescu urmează să fie titular în centrul defensivei, așa cum a fost la partida cu U Cluj.

Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid
FCSB
Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid

Ovidiu Popescu, fundaș central în FCSB - Rapid

Suspendarea lui Ngezana? Trebuie să jucăm... Chiricheș a revenit, dar trebuie să joace 10-15 minute, să vedem. Am vrut să-l băgăm cu Petrolul. Dacă era 2-0 îl băgam. O să jucăm, vedem. Poate o să joace Ovidiu Popescu”, a spus Gigi Becali azi.

Pe lângă Ovidiu Popescu, în echipa de start a roș-albaștrilor vor mai intra Valentin Crețu și Darius Olaru, care va reveni după suspendare.

Cum va arăta FCSB cu Rapid: Târnovanu - Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman

Ce a remarcat Gigi Becali în FCSB - Petrolul

Apoi, omul de afaceri a vorbit și despre o parte dintre jucătorii săi. A spus ce l-a nemulțumit la evoluția lui David Miculescu și i-a lăudat pe Coman și Lixandru.

„Am greșit că nu am început cu Lixandru. Staff-ul zice că Baba e mai bun pe atac, dar cu Lixandru toată echipa e mai bună. Deci vom începe cu Lixandru. Miculescu? Un atacant trebuie să dea goluri. Dacă te bag și nu dai goluri, înseamnă că ceva e în neregulă. El s-a luptat, dar nu trebuie doar să te lupți. Trebuie să și știi să o bagi. Dar mai am încredere în el.

Coman cu Petrolul a fost exact ca Mbappe. Geamăn. Bă, așa ceva.. Vitează... Parca nu avea așa vitează. Nu ai ce să-i faci. Nici când era mai tânăr nu avea așa vitează. Are o viteză... Nu se poate! Ofertă? Nu știu. Nu are rost să vorbim de oferte acum. Se fac transferuri acum? O să știu când e perioada. Cum să spui prețul când nu poți să vinzi?”, a mai spus patronul FCSB.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci”

Citește mai multe știri din Superligă:

Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”
FCSB - PETROLUL 1-0
Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”
Gigi Becali, euforic: „Echipa e prea valoroasă, nu am nicio emoție!” » E cu gândul la meciul cu Rapid: „Dacă batem, s-a terminat”
FCSB
Gigi Becali, euforic: „Echipa e prea valoroasă, nu am nicio emoție!” » E cu gândul la meciul cu Rapid: „Dacă batem, s-a terminat”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
danutcornel
danutcornel  •  04 Martie 2024, 18:31

ole ole ole rapidulet victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

rav410wrc
rav410wrc  •  04 Martie 2024, 14:28
Postat de luciann pe 04 Martie 2024, 11:33

N-o fi jucat Baba cine stie ce, dar nici Lixandru n-a rupt gura targului, nu stiu ce a vazut asa de special la el aseara!

Nea JJ este un fel jeniu carpatin al mamaLigii ... Cand toti din jurul sau ii ridica osanale, de vreo 20 de ani incoace, bineinteles ca ciobanu' traieste cu impresia ca e cel mai mare strateg al fotbalului mioritic, cel putin de dupa revolutie !? ;)))

mr90
mr90  •  04 Martie 2024, 14:22
Postat de bunicu pe 04 Martie 2024, 11:59

Totuși pentru ce primesc bani de la Becali Cipriotul și Pintilii când echipa o face măria sa Becali.

Pentru ca se ocupa de antrenamente ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează