FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali s-a răzgândit! O vrea în play-off pe echipa pe care o bănuia că o ajută pe Rapid

Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)
Rapid - Hermannstadt, 16.02.2024/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 04 martie 2024 10:52 / Actualizat luni, 04 martie 2024 11:06

După ce a spus în trecut că o vrea pe FCU Craiova în play-off, apoi pe Sepsi, Gigi Becali are acum o altă preferată: Hermannstadt.

După ce a văzut partida dintre Rapid și Hermannstadt, 2-0, Gigi Becali spunea că nu-i vrea pe sibieni în play-off. Dar acum are o altă declarație, fiind sigur că echipa antrenată de Marius Măldărășanu nu va încerca s-o ajute pe Rapid. Și dezvăluie că cei din staff o vor pe Sepsi.

Gigi Becali, euforic: „Echipa e prea valoroasă, nu am nicio emoție!” » E cu gândul la meciul cu Rapid: „Dacă batem, s-a terminat”
FCSB
Gigi Becali, euforic: „Echipa e prea valoroasă, nu am nicio emoție!” » E cu gândul la meciul cu Rapid: „Dacă batem, s-a terminat”

VIDEO. Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în play-off

„Pe cine vreau în play-off? Eu vreau Hermannstadt. Lumea zice că poate o să fie omenie, dar la Hermannstadt sunt oameni de afaceri. Nu-l văd pe Măldărășanu să facă omenie. E prea serios. Ei cred în asta, eu nu mai cred în omenii.

Staff-ul vrea pe Sepsi, că e cea mai serioasă și se bat cu toți. Spun că U Cluj ar avea omenie cu CFR, că sunt din același oraș, și la Hermannstadt ar fi omenie. Dar eu nu cred că mai sunt omenii și blaturi. Ei spun că Sepsi nu are prietenie cu nimeni. Sunt unguri și nu contează la ei”, a spus azi Gigi Becali.

Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca cei care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva. Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi.

- Gigi Becali, pe 19 februarie

Cum se califică Hermannstadt în play-off

  • doar victoria poate ajuta, însă nu depinde de propriile rezultate;
  • pentru a spera la calificare, cel puțin una dintre U Cluj și Farul trebuie să se împiedice;
  • în cazul în care una dintre Farul și U Cluj își câștigă meciul, Hermannstadt termină pe 6 doar dacă U Cluj face egal (sau Farul pierde), UTA pierde, iar Sepsi nu câștigă SAU, dacă va învinge, va avea un golaveraj general mai slab (acum au +4, iar sibienii +6);
  • în cazul în care și Farul, și U Cluj se încurcă, Hermanstadt merge în play-off doar dacă UTA pierde SAU dacă Farul pierde și Sepsi nu câștigă.
Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
FCSB - PETROLUL 1-0
Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”
FCSB - PETROLUL 1-0
Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 Martie 2024, 17:11
Postat de rav410wrc pe 04 Martie 2024, 14:05

Vivi, tu in schimb esti un "monument" de gramatica a limbii romane !! ;)))

Ești cumva avocatul ciobanului ,ca tot va simpatizanți la nivel de echipe galerii etc ! Dmn. Academician ,cine se aseamănă se aduna ; Becali fost la " academie " cu unul de la " tara " care se crede filosof !?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Martie 2024, 16:11
Postat de vivi.napoca1_ pe 04 Martie 2024, 11:54

Alții zic ca Becali este un *** ca este un cioban fost condamnat penal tocmai pt. astfel de combinații dar eu nu cred ca acuma mai face asa ceva cu arbitrii ,cu nașii, finii ,gazetarii pile pe la Comisii ,nu nu cred ,el și cu mm nu pun presiune pe arbitrii ,sunt alții poate rău intenționați, eu nu pot sa cred ca el se ocupa cu echipe de " reciprocitate " Botosaniul si- a văzut întotdeauna de problemele lor ,cu Farul niciodată omenii ,cu Craiova exclus ,etc ! Nu are rost sa continui după mine Becali este un model ,un munte de Corectitudine ! Nici nu ma mir ca asemenea om este respectat pina la " Idol " de gazetari ,arbitrii nu la- r jignii nici cu privirea și este o placere sa- l vezi la TV . toată ziua și ca bonus avem știri și de familia lui ,Mulțumim tuturor pe aceasta cale !

Amice, gândești mărunt! Cu Voluntari-ul ce a făcut la pauza ? Nu ti-a mirosit și ție a omenie și ceva " banuti" ?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Martie 2024, 16:08
Postat de rav410wrc pe 04 Martie 2024, 13:25

Numa' pe UTA n-o prea vrea nimeni, pentru ca UTA nu face omenii cu nimeni, incluzand fcsbul lu' nea JJ !! ;)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează