FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, euforic: „Echipa e prea valoroasă, nu am nicio emoție!” » E cu gândul la meciul cu Rapid: „Dacă batem, s-a terminat”

Articol de , , - Publicat luni, 04 martie 2024 10:36 / Actualizat luni, 04 martie 2024 10:42

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a lăudat echipa după 1-0 cu Petrolul și e sigur că va câștiga titlul de campioană încă de la debutul play-off-ului.

În plus, omul de afaceri a prefațat și duelul de etapa viitoare, cu Rapid (sâmbătă, ora 20:00), declarând că nu are emoții înaintea partidei.

Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”
FCSB - PETROLUL 1-0
Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”

Gigi Becali e categoric: „În momentul când ai echipă valoroasă, nu ai nicio emoție”

În momentul când ai echipă valoroasă nu ai nici emoție. La fiecare meci vedeam diferența între ce joacă adversarii cu Craiova și ce joacă cu noi. Că noi jucam mereu cu echipa cu care juca Craiova cu o etapă înainte. Cu Craiova au cam dominat meciul, dar cu noi nici măcar nu au suflat în prima repriză.

VIDEO: Gigi Becali exultă după victoria cu Petrolul: „Nu au suflat în prima repriză” + Ce spune de play-off

Arbitrajul nu mai contează. Astea sunt lucruri... Noi am știut la ce să ne așteptăm și știm ce trebuie să facem. Noi trebuie să fim valoroși. Dacă nu erau greșelile de arbitraj, aveam 25 de puncte față de Rapid. Avem o echipă foarte valoroasă”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Dacă batem Rapid, s-a terminat”

Apoi a vorbit și despre duelul cu Rapid, aflată acum, cu un meci în minus, la 13 puncte de FCSB.

„Normal, pe valoare, trebuie să bată Craiova pe Rapid. Dacă rămân 13 puncte și o batem și noi pe Rapid, se fac 16 puncte. Dacă îi batem, s-a terminat! Nici CFR-ul nu mai speră. Balaj spune că pe CFR Cluj o interesează Cupa, pentru Europa League. Cei de la CFR sunt realiști.

Poate o să ajungă CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova la egalitate de puncte. Și se vor bate între ele pentru locul 2. Noi în play-off jucăm la început cu locurile 5 și 6. Ele o să joace între ele. Am zis că vom sărbători după al patrulea meci. E posibil să fie după al treilea. Să vedem ce va fi, cu cine vom juca. Așa ar fi normal. Când vom juca cu al patrule meci, dăm drumul la artificii. O să fie pregătite și al treilea meci, dar vedem dacă le dăm drumul”, a adăugat Becali.

Presiune mare va fi pe Rapid, pe Arena Națională. Poate fi și reversul medaliei. Dar dacă te pretinzi echipă mare, joci pe stadion mare. Joci pe stadion de 14.000? Fotbalul înseamnă bani. Și ce trebuie să faci? Băi, dacă poți să ciupești 3-400.000 euro, atunci îi ciupești. Dacă nu o faci, nu ești om de afaceri. Și Șucu e om de afaceri. Și așa campionatul e cam dus. Bine, toți speră, dar e cam dus. Și ei zic «Hai măcar să luăm bănuțul». Cu 500.000 de euro plătești salariile pe două luni.

- Gigi Becali

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Raul Rusescu a analizat partida dintre FCSB și Petrolul: „Cu emoții pe final, însă FCSB a dominat”

Citește și:

Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
FCSB - PETROLUL 1-0
Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”
FCSB - PETROLUL 1-0
Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  04 Martie 2024, 18:22
Postat de lefter_popescu pe 04 Martie 2024, 11:23

La pauza meciului cu Voluntari a intervenit omenia dintre fin și nas. Gigi Valiza este disperat . El încearcă sa-si facă curaj zi de zi și pune presiune pe proprii jucători care nu mai stiu ce joaca. Priviti-l pe Crețu care spune tot despre fcsbeii și modul în care sunt arbitrați. Nu a primit nici măcar un galben. În preliminarii Crețu și muntenegreanul era eliminați de pe teren.

fcsb este , DE DEPARTE, CEA MAI AJUTATA ECHIPA DE ARBITRI!! Presa ***, in schimb nu vede si tace mâlc! O presa de nimic@!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  04 Martie 2024, 18:19

fcsb joaca extrem de modest! Nu știu de unde entuziasmul ***???....Va fi o campioana care a mai fu.rat un titlu cu ajutorul uriaș al arbitrilor ticăloșiții! Huooo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Martie 2024, 16:49
Postat de mr90 pe 04 Martie 2024, 14:27

Daca tot visati ca a intervenit "omenia" de ce Voluntari i-a suflat titlul lui FCSB acum doi ani ?

Amice, citește cu atenție! E vorba de ultimul meci când , după 1-0 pt Voluntari a urmat pauza ca "un bun sfetnic". Concetreaza-te puțin când citești.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează