INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Nevasta lui Terry a plecat în Dubai! Divorţul îl costă 11,4 milioane €

John Terry, Terry, Chelsea
John Terry, Terry, Chelsea

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Experţii în materie apreciază că fundaşul lui Chelsea va fi nevoit să-i dea soţiei jumătate din averea sa

Relaţia extraconjugală cu topmodelul Vanessa Perroncel, iubita fostului său coechiper de la Chelsea, Wayne Bridge, îl va costa foarte scump pe John Terry. În primul rînd, căsnicia, şi apoi o groază de bani: circa 11,4 milioane de euro!

Soţia internaţionalului englez, Toni Poole, şi-a luat copiii, pe Georgie şi pe Summer Rose (gemeni, 3 ani), mama şi sîmbătă noaptea a plecat în Dubai. Iar potrivit tabloidului The Sun, înainte de a părăsi Londra, i-a comunicat lui Terry că va intenta divorţ.

Toni vrea să angajeze unul dintre cei mai tari avocaţi din Anglia în materie, pe Fiona Shackleton, cea care i-a reprezentat, printre alţii, pe Prinţul Charles şi pe Paul McCartney. Experţii în divorţuri susţin că doamna Terry ar putea obţine în instanţă jumătate din averea jucătorului, cifrată la peste 22 de milioane de euro.

9 milioane de euro net anual cîştigă Terry la Chelsea din salariu şi bonusuri

Picătura care a umplut paharul
Surse din anturajul familiei Terry au povestit cotidianului The Sun că "Toni a fost devastată să afle din presă că bărbatul ei a înşelat-o de două ori pe săptămînă, vreme de patru luni, cu Vanessa Perroncel. Dar picătura care a umplut paharul a fost faptul că a lăsat-o şi gravidă, iar apoi i-a plătit avortul".

Bridge la recuperare, Terry la Vanessa
Căpitanul lui Chelsea o vizita pe Vanessa după antrenament sau după meciurile de "acasă". În timp ce coechipierul Bridge rămînea  la "recuperare", Terry se învoia şi se ducea direct la vila topmodelului francez. Ca să nu atragă atenţia, îşi parca Bentley-ul în curtea vilei, ascuns după Range Rover-ul ei.
 
Soţia avea grijă de copilul amantei
Au fost şi cazuri în care John Terry şi Vanessa Perroncel se vedeau la un hotel situat chiar în vecinătatea bazei de pregătire a lui Chelsea, de la Cobham. Culmea, în drum spre locul de întîlnire, franţuzoaica îl lăsa pe Jaydon, băieţelul pe care-l are împreună cu Wayne Bridge, în grija soţiei lui Terry!

Chelneriţă într-un bar
Înainte de a-l întîlni pe Wayne Bridge, Vanessa era chelneriţă într-un bar şi doar visa să-şi facă un nume în cinematografie şi-n modeling. Drumul şi l-a deschis pozînd în reviste pentru bărbaţi, dar adevărata "lansare" s-a produs după ce a devenit iubita fundaşului de la Chelsea şi a intrat în circuitul consoartelor jucătorilor.

Gerrard e favorit la banderolă
După apariţia în presă a întregii poveşti, Terry se gîndeşte foarte serios să renunţe la statutul de căpitan al reprezentativei Angliei. Iar casele de pariuri au stabilit deja favoriţii la succesiunea sa: Gerrard (Liverpool, 3/1), Wayne Rooney, Rio Ferdinand (ambii Manchester United, 10/1).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
teodor98
teodor98  •  03 Februarie 2010, 19:11

vai de capu' lu' terry!cand chelsea are nevoie de el, el face prostii!

clau1981
clau1981  •  02 Februarie 2010, 17:07

nasol moment bai terry, esti terminat daca pierzi nevasta si copiii, nu cred ca-i mai arde lui de fotbal, ca sa nu mai vb de banderola... :-W

 •  02 Februarie 2010, 11:12

la cat e de frumoasa nevastasa si la cati bani are o iau eu de nevasta cu tot cu copii.soory terry but you are saw fucking stupid if you lose her

Vezi toate comentariile (3)
Comentează