INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL ÎNTRE NEVESTE

Neveste disperate » Soţia lui Kluivert dată în judecată pentru înşelăciune de cea a lui Sneijder!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Soţia lui Sneijder o dă în judecată pe cea a lui Kluivert deoarece ar fi înşelat-o cu 500.000 de euro la organizarea nunţii.

Vrajbă între Yolanthe Cabau, nevasta interistului Wesley Sneijder, şi Rossana Lima, soţia fostului atacant olandez Patrick Kluivert. Pînă de curînd amice, cele două femei au ajuns la o relaţie încordată din cauza banilor. Punct de pornire: nunta Yolanthei cu Wesley din iulie, care a avut loc în Italia, lîngă Siena.

Întreaga ceremonie a fost organizată atunci de firma Rossannei, "The Class Company", pe baza unui buget. Mare, care a permis, printre altele, deplasarea a 80 de angajaţi din Olanda ca totul să decurgă perfect, lansarea a zeci de porumbei albi, traseu într-o caleaşcă trasă de 4 cai albi, decor cu 150.000 de trandafiri, peste 500 de invitaţi, cu familia Chivu printre ei.

Cînd a făcut calculele şi a tras linie însă, Yolanthe a descoperit că din suma contractată au dispărut nu mai puţin de 500.000 de euro. I-a cerut socoteală Rossanei, fără a primi explicaţii. Furioasă şi disperată, soţia lui Sneijder o acuză de înşelăciune şi a decis s-o dea în judecată pentru a-şi rezolva problema.

Antrenorul de baschet învaţă de la Mourinho
SPANIA. Martor surprinzător la antrenamentele Realului. Ettore Messina, antrenorul de baschet al echipei madrilene, ajunsese pe teren cu un scop precis: "Vreau să văd metodele lui Mourinho, modul său de a lucra. Oricine are de învăţat de la el. Jose transmite pasiune cînd vorbeşte de munca lui".

Rooney cară sacoşa soacrei
ANGLIA. Wayne Rooney încearcă tot ce-i stă în putinţă pentru a-i reintra în graţii soţiei, Coleen, după ce-a înşelat-o de mai multe ori în timp ce era gravidă. Dacă voiajul împreună la Praga n-a prea fost "o a doua lună de miere", cum îşi dorea el, atacantul lui Manchester United a pus în aplicare planul B, chiar dacă e unul extrem de spinos. Încearcă să fie ginerele perfect pentru soacră, Colette McLoughlin. Deunăzi, de pildă, Rooney a fost surprins cărîndu-i sacoşa (foto), la ieşirea dintr-un supermarket. "Colette nu părea însă foarte impresionată. Wayne mai are mult de lucru", a remarcat tabloidul Daily Star. (Aurelian Botezatu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează