INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Neymar, nervos după ce a fost lovit în cap cu o cutie de popcorn în Brazilia - Venezuela 1-1

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 11:02 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 11:28

Reprezentativa Braziliei a remizat cu Venezuela, scor 1-1, la Cuiaba. Neymar a oferit o pasă decisivă, dar nu a reuşit să marcheze. La finalul meciului, noul jucător al lui Al-Hilal a fost ţinta unui fan, care l-a lovit în cap cu o cutie de popcorn.

Neymar a fost foarte supărat de scenă în timp ce se îndrepta spre vestiare. „Am venit aici pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal şi să-mi apăr ţara", a comentat ulterior fostul star de la PSG, citat de news.ro.

„Acest suporter a aruncat... Nici măcar nu am văzut ce a fost, am văzut doar când m-a atins, am devenit foarte nervos, condamn acest tip de atitudine, nu trebuie să o faci, este foarte rău pentru fotbal, pentru oameni", a continuat  Neymar.

„Un tip care face astfel de lucruri nu este o persoană educată, nu va putea să-şi crească fiul în cel mai bun mod posibil. Dacă se plânge atât de mult, el este cel care ar fi trebuit să se antreneze mai bine şi să fie pe teren, nu eu".

Neymar a jucat pe Arena Pantanal cu litera "M" desenată pe capul ras pe o parte, un omagiu adus fiicei sale Mavie, născută săptămâna trecută.

La meciul de joi, pentru Brazilia a marcat Magalhaes (50), iar pentru Venezuela a punctat Bello (84).

Citește și alte articole:

Scoțienii sunt furioși după înfrângerea cu Spania: „Trebuie să fiu atent la ce spun. Acel gol ne-ar fi calificat”

Rusia, victorie în „cel mai important meci de la excluderea din competițiile internaționale” » O națională de la Mondial, învinsă la Moscova + FIFA recunoaște meciul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează