INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL FEMININ

Nico Rosberg şi-a pus în cap toată Germania: "Fotbalul feminin pare o competiţie pentru handicapaţi"

Echipa naţională de fotbal feminin a Germaniei este campioană mondială en-titre
Echipa naţională de fotbal feminin a Germaniei este campioană mondială en-titre

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 20:29

Pilotul german de Formula 1 Nico Rosberg a reuşit performanţa de a-şi atrage numai critici după ce a declarat că fotbalul feminin pare o competiţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

"Fotbalul feminin e interesant, dar la fel de interesant cum este o competiţie Paralimpică. Şi în astfel de cazuri vezi sportivi de calitate, dar ale căror performanţe nu prea se apropie de cele ale atleţilor", a spus Rosberg într-o conferinţă de presă de la finalul cursei din Valencia.

Declaraţiile sale au fost imediat taxate de conaţionalii săi, dar şi de fetele din echipa de fotbal a Germaniei, campioane mondiale en-titre. "E ruşinos să declari aşa ceva. E clar că nu are pic de idee despre ce vorbeşte şi face declaraţii numai de dragul de a le face", a spus căpitanul naţionalei de fotbal feminin a Germaniei.

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin se dispută în aceste zile în Germania şi, în ciuda declaraţiilor lui Rosberg, pare să se bucure de un imens succes, nemţii reuşind să vîndă aproape 800.000 de bilete pentru competiţia care se va încheia la mijlocul lunii iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
peucelle
peucelle  •  29 Iunie 2011, 01:29

Pentru cei interesati de comparatii, Eurosport transmite si Mondialul Under 17, din Mexic. Nivelul pustilor este mult peste fotbalul feminin, de la forta pana la tehnica individuala. Sincer, cred ca nivelul fotbalului feminin se aproprie de cel jucat de baietii de 13-14 ani. Este un sport in crestere totusi, dar mai trebuie sa treaca vremea. Am vazut odata o echipa nationala feminina de baschet, antrenandu-se cu juniori under 15. Si n-aveau nici cea mai mica sansa, in conditiile in care inaltimea medie era in favoarea jucatoarelor. Fotbalul feminin are o frumusete aparte pentru ca nu poti vedea asa ceva nici macar la nivel de judet (ma refer la greseli si naivitati). Rosberg are d

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  28 Iunie 2011, 23:51

Pai si ce nu are dreptate? Cine naiba se uita la fotbal feminin? E o prostie. Fetele sa fie sanatoase, sa joace fotbala toate viata dar asemenea competetii nu merita televizate.

ligax
ligax  •  28 Iunie 2011, 23:35

Probabil Rosberg nu mai iese din casa vreo doua saptamani dupa care isi face "mea culpa", lumea il iarta si gata!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează