INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

VIDEO / EXCLUSIV Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”

Articol de , - Publicat marti, 16 aprilie 2024 17:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 17:39

Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Române de Fotbal, a povestit, astăzi, la GSP Live, cum Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu au ratat în 2023 șansa să evolueze în Germania.

Wolfsburg, fosta echipa a lui Vlad Munteanu, l-a ofertat pe Radu Drăgușin de la Juventus, înainte ca fundașul central acum în vârstă de 22 de ani să ajungă la Genoa. Stanciu (30) a fost insistent dorit de Stuttgart, dar mutarea nu s-a concretizat din cauza echipei la care activa mijlocașul ofensiv la acea vreme, Wuhan Three Towns.

Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”
Rapid
Mircea Lucescu, la Rapid? Cum trebuie să negocieze Dan Șucu: „Vreți să-l convingeți? Faceți asta! Soția lui s-a săturat”

VIDEO. Vlad Munteanu și motivul pentru care a picat transferul lui Drăgușin la Wolfsburg: „Nu s-au înțeles în zona financiară”

„Vă spun în premieră: înainte de a merge de la Juventus la Genoa (n.r. - în 2023), Drăgușin a avut ofertă din Bundesliga, de la Wolfsburg. Cluburile bătuseră palma, Wolfsburg trebuia să se mai înțeleagă cu Drăgușin și agentul său, care atunci era partenerul lui Florin Manea, un uruguayan. El a participat la discuții.

Oamenii de la Wolfsburg m-au sunat, au cerut referințe. Am spus că Radu este primul fotbalist pe care îl pot recomanda să joace în Bundesliga. Până atunci, nu am putut să recomand pe nimeni. Le-am spus: «100%, luați-l!»

S-au întâlnit, dar nu s-au înțeles în zona financiară. I-am spus lui Drăgușin, inclusiv acum, când a avut ofertă de la Bayern Munchen: «Mi-aș dori, pentru experiența ta umană, fotbalistică, să te duci în Germania și să vezi ce înseamnă Bundesliga»”, a dezvăluit Vlad Munteanu, la GSP Live.

Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”
De la Genoa, Radu Drăgușin a fost transferat de Tottenham

Vlad Munteanu: „Stanciu nu a fost lăsat de chinezi să meargă la Stuttgart”

Oficialul FRF a povestit și cum a ratat Nicolae Stanciu transferul carierei, la Stuttgart, în iarna anului 2023, pe vremea când „tricolorul” evolua la Wuhan Three Towns, în prima ligă din China:

Nicușor Stanciu a fost dorit de Stuttgart, pe vremea când juca în China. Christian Gentner, care e mâna dreaptă a directorului sportiv de la Stuttgart, m-a întrebat: «Ce părere ai despre Stanciu?». I-am zis: «Va livra, nu am dubii! Poate juca la Stuttgart». Asta se întâmpla iarna trecută.

Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”
Nicolae Stanciu joacă din septembrie 2023 la Damac FC (Arabia Saudită)

Nu l-au lăsat chinezii să plece. Acesta a și fost motivul pentru care Stanciu a plecat din China, pentru că nu i-au oferit șansa să joace în Bundesliga.

Stanciu le-a transmis: «Renunț și la bani să plec, să joc în Bundesliga». Mentalitate! Nu e un jucător chiar tânăr. OK, și-a aranjat deja situația financiară, dar poți face bani și în Belgia, de exemplu”.

3 echipe din Bundesligaa bifat Vlad Munteanu: Energie Cottbus, Wolfsburg și Arminia Bielefeld. În primul eșalon german, fostul mijlocaș stânga a strâns 13 goluri și 8 assisturi în 58 de apariții

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Vlad Munteanu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Cristiano Bergodi, dat afară de Șucu de la Rapid » Anunțul clubului
RAPID
Cristiano Bergodi, dat afară de Șucu de la Rapid » Anunțul clubului
Ultimele detalii despre situația jucătorului de la FCSB » Anunț din interior: „El va fi titular”
FCSB
Ultimele detalii despre situația jucătorului de la FCSB » Anunț din interior: „El va fi titular”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  16 Aprilie 2024, 20:58

Daaa, tot asa cum si Ianis Hagi a avut oferta de la Bayern dar nu l-a lasat tată-său.

_Van_Basten
_Van_Basten  •  16 Aprilie 2024, 20:20

Baaaaa, a fost maratonul de la Boston ieri. Scrieti si voi ceva relevant si de acrtualitate, nu ce ar fi putut fi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează