INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Forțează transferul la Juventus! Zaniolo a marcat pentru Roma în amicalul cu Sunderland

Zaniolo forțează transferul la Juventus, Foto: Imago Images
Zaniolo forțează transferul la Juventus, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 15:49 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 15:54

Nicolo Zaniolo (23 de ani) a acuzat probleme musculare și n-a jucat în primul amical, însă a revenit cu Sunderland (2-0). Mijlocașul italian forțează transferul la Juventus! Roma cere în schimbul lui 50 de milioane de euro, fără contrapartide tehnice.

După ce i-a prezentat pe Di Maria și pe Pogba, Juventus accelerează pe următoarea pistă în mercato. Bianconerii vor să profite că Roma nu s-a înțeles cu Zaniolo pentru a-i prelungi acordul scadent în 2024 și nici să-i acorde un statut mai important în echipă, fiind aproape să-l convingă să se transfere. 

Contractul pregătit îi oferă un salariu de 4 milioane de euro net plus bonusuri și posibilitatea de a juca într-o echipă mai puternică și cu alte obiective.

Iureș după șocul de aseară din Liga Campionilor: „Rușine, rușine, rușine! Nu mai însemnăm nimic în Europa!”
Preliminarii
Iureș după șocul de aseară din Liga Campionilor: „Rușine, rușine, rușine! Nu mai însemnăm nimic în Europa!”

Zaniolo forțează transferul la Juventus

Zaniolo s-a întors la pregătirile capitolinilor, dar forțează și el mutarea la Torino. N-a fost folosit în primul amical cu Trastevere, din cauza unei lombalgii. 

A făcut totuși deplasarea în Portugalia și a jucat astăzi contra lui Sunderland (2-0). Mijlocașul italian a închis tabela prin golul reușit în minutul 80. Zaniolo nu a fost titular, el intrând pe teren în minutul 46, în locul lui Carles Perez.

Probleme musculare, susțin sursele oficiale, ori strategia cu care vrea să-i facă pe cei de la Roma să-l vândă? Jose Mourinho are în vedere și această variantă, doar că așteaptă o propunere avantajoasă și care presupune numai bani cash.

Juventus oferă 40-45 de milioane pentru Zaniolo

Juventus a încercat să-l includă în afacere pe brazilianul Arthur, dar a fost refuzată. Giallorossi cer 50 de milioane de euro, în timp ce torinezii au licitat până la 40-45 de milioane, la care ar putea adăuga un procent dintr-o ulterioară vânzare a internaționalulu italian. 

Diferența nu e mare, astfel că o înțelegere între părți pare iminentă. Juve ar recupera banii din cedarea lui De Ligt la Bayern, iar Roma ar folosi suma pentru salariul lui Dybala, argentinianul liber dorit de Mourinho, însă curtat insistent și de Inter.

VIDEO. Vezi golul reuşit de Zaniolo cu Sunderland!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Transferul verii în Premier League a devenit ținta ironiilor, după un singur meci

Acord pentru transferul brazilianului dorit de Xavi » Barcelona plătește 65 de milioane de euro

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close