INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noua formulă de contract la Barcelona » 1+1+1

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Guardiola va negocia prelungirea acordului cu clubul catalan la finalul fiecărui sezon şi poate rămîne pînă în 2013

Pep Guardiola a scăpat de grijile viitorului. Barcelona a ţinut să clarifice la final de an situaţia antrenorului. "El Mundo Deportivo" a relevat că preşedintele Rosell l-a convins să accepte o formulă inedită de contract. Guardiola va juca în sistemul 1Ă1Ă1 şi va decide singur la finele fiecărui sezon, pînă în 2013, dacă mai continuă!

Tehnicianul ce refuzase varianta pe 6 ani, cît ţine mandatul lui Rosell, are mînă liberă să plece în ziua în care jucătorii, suporterii ori conducerea nu vor mai crede în el. Sau dacă la un moment dat apare o provocare. Acordul i se va prelungi automat în vară, în aceleaşi condiţii financiare. Abia în 2012, i se va mări şi salariul lui Pep, într-un procent deja stabilit.


3 milioane de euro e salariul anual pe care Guardiola îl cîştigă la Barcelona, dublu faţă de sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează