INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noul ajutor al lui Jose! » Un suporter al Realului, alături de Mourinho

"Asistentul" Bruno alături de un Mourinho foarte atent la jocul tinerilor Realului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 21:03

Antrenorul lusitan a invitat alături de el, la un meci al echipei secunde, un fan popular al Realului, care nu s-a sfiit să facă diverse observaţii.

Şi-a luat Jose Mourinho un nou secund? Aşa părea. Profitînd de greva fotbaliştilor din primele două ligi spaniole, antrenorul Realului s-a dus să vadă la lucru formaţia secundă, la meciul din divizia a 3-a cu Gijon B (1-0). Şi a surprins.

Fiindcă, pe lîngă obişnuiţii Karanka, Chendo şi Rui Farias, el a avut alături un personaj nou. Îmbrăcat într-un tricou al lui Cristiano Ronaldo cu numărul 9, cu pantaloni ai echipei din 2002 şi o şapcă albastră. Pentru cei ce l-au văzut în imagini era un necunoscut. Pentru cei ce vin frecvent la meciurile puştilor "blanco" era o prezenţă firească.

Vine cu bicicleta
Îl cheamă Bruno. Real e totul pentru el. "Valdebebas", baza sportivă a clubului, chiar poate fi considerată a doua lui casă. Acolo vine zilnic cu bicicleta, de la 11 km depărtare, pentru a fi mereu aproape de idolii săi.

Nu pleacă pînă nu vede totul. Stă ore după ore şi aşteaptă recompensa: un autograf, o poză, o strîngere de mînă. Mereu surîzător, salută fiecare jucător, corpul tehnic, îngrijitorii, personalul de securitate, orice angajat. Cunoaşte pe toată lumea, iar toată lumea îl ştie.
Întotdeauna are acelaşi loc. În spatele băncii de rezerve "blanco", al 3-lea rînd, aproape de tunelul spre vestiare. Niciodată nu lipseşte, indiferent de vreme. Vocea-i răguşeşte mereu de cît strigă, palmele i se înroşesc de cît aplaudă.

Fotbal şi bucătărie
Aşa l-a remarcat Mourinho, în pauză. Şi l-a invitat alături, în lojă, făcîndu-i semn cu degetul, pentru a vedea împreună repriza secundă. Bruno n-a stat pe gînduri. A urcat scările în viteză, rîzînd cu gura pînă la urechi. Aşezat lîngă Jose, s-a comportat cît se poate de degajat. Nu s-a sfiit să bea Cola şi să guste din salata lusitanului. Nici să se ridice la fazele importante, să facă diverse observaţii asupra jocului. Au descoperit şi o pasiune comună, gătitul, discutînd de cîteva reţete.

Portughezul l-a ascultat tot timpul atent şi adesea a intrat în dialoguri tactice. Concluzia a fost una: trupa secundă a Realului e talentată, bine structurată şi sigur va promova. La final s-au îmbrăţişat şi şi-au luat la revedere cu promisiunea că se vor vedea cît de curînd. Tot în "Valdebebas".

Uimit de Casillas
Mourinho a rămas surprins cînd a aflat că Iker Casillas i-a sunat pe "duşmanii" de la FC Barcelona, Xavi şi Puyol, pentru a face pace după incidentele de la finalul returului din Supercupă. "Pur şi simplu, nu-i venea să creadă că tocmai căpitanul său a recurs la acest pas. S-a simţit un pic trădat", a dezvăluit o sursă "As". Casillas a făcut un asemenea gest ca zarva dintre jucătorii Realului şi ai Barcei să nu afecteze prea tare "naţionala" Spaniei. Cazorla (Malaga) a admis: "Situaţia în interiorul reprezentativei e la limită".

"Mourinho e un «monstru». Nu-mi vine să cred că am stat alături de el şi am vorbit de fotbal" (Bruno, suporter Real)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
stancuvlad
stancuvlad  •  23 August 2011, 11:42
Postat de andr33y1986 pe 23 August 2011, 01:56

Asta da articol...asta da suporter asta da om!!!asta da antrenor..nu copii astia de pe aici care l-au vazut pe messi si gata toti numa visca barca dar ei 80% nici nu stiu ce inseamna si cand mai zic si de catalunia:)))vai...de capu vostru

da ... mare ce? invidios, arogant ? Auzi s-a simtit tradat :)))) El chiar are impresia ca e zeu la real madrid si controleaza viata jucatorilor?? Chiar toata lumea trebuie sa sara in mocirla pe care si-o face in jurul lui? Omul e spaniol si a vrut sa se impace cu oameni pe care ii stie de ani de zile pentru binele nationalei (care e campioana mondiala). In plus e capitanul echipei si e normal sa vb cu celalalt capitan daca a existat un conflict. Si apoi sunt oameni si nu trebuie sa fie certati intre ei, poate unii chiar au suflet, nu sunt niste brute ordinare care colcaie de tupeu jegos si invidie; comportamentul lui nu e unul demn de urmat si foarte bine face Casilias.

huhuruz77
huhuruz77  •  23 August 2011, 08:45

Mou este "monstru" doar pe teren, in rest am auzit ca este "oainea lui D-zeu" in afara ! probabil ca are doua personalitati.Frumos gestul sau , de altfel multa lume tinde sa isi faca imaginea despre un jucator/antrenor doar dupa cele vazute la tv, nicidecum si de cum se comporta in afara stadionului ! Bravo, Mou !!

saviola2_8
saviola2_8  •  23 August 2011, 05:23
Postat de andr33y1986 pe 23 August 2011, 01:56

Asta da articol...asta da suporter asta da om!!!asta da antrenor..nu copii astia de pe aici care l-au vazut pe messi si gata toti numa visca barca dar ei 80% nici nu stiu ce inseamna si cand mai zic si de catalunia:)))vai...de capu vostru

ce legatura are messi cu articolul asta?e un articol despre real de ce bagi pe barcelona in discutie? mai ale catalunia cred ca n-ai idee despre ce vorbesti daca iti permiti sa razi de catalunia.Iar cum sunt si cei care tin cu barca acum de cand e messi sunt sigur ca-s la fel de multi copii care il idolatrizeaza pe ronaldo fiecare tine cu cine vrea dar ce atata foc nu stiu ca ambele echipe sunt spaniole, zau daca va inteleg.E greu sa fii susinator ar realului in ziua de azi la cum joaca barca eu inteleg dar exagerati zau asa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează