INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Nu mai e "cocoş"! » Franck Ribery a anunţat că se retrage de la naţionala Franţei: ”Încep un alt capitol al vieţii mele”

Ribery se va concentra de acum doar pe Bayern și familia sa
Ribery se va concentra de acum doar pe Bayern și familia sa

Articol de - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 22:10

Aripa lui Bayern, 31 de ani, 81 de selecţii şi 16 goluri pentru Franţa, a declarat: "Gata, m-am oprit! Încep un alt capitol al vieţii mele. Dedicat familiei şi lui Bayern".

Nimeni nu se aştepta, dar Franck Ribery surprinde ca şi pe teren, cînd schimbă direcţia imprevizibil.

Într-un interviu pentru revista germană Kicker, aripa în vîrstă de 31 de ani, care a pierdut ultimul Mondial din cauza unei accidentări la spate, afirmă: "Renunţ la echipa naţională. Au fost şi momente bune, şi rele, iar acum începe un alt capitol al vieţii mele".

Ribery, vicecampion mondial în 2006 cu "cocoşii galici", 81 de selecţii şi 16 goluri, a şi explicat de ce se retrage: "Vreau să mă dedic familiei şi lui Bayern. Am văzut turneul final, Franţa nu va suferi după mine. Trebuie să ştii cînd să te opreşti".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează