INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Nu ştie ce-i tomberonul » Ribery aruncă gunoiul în faţa casei!

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul lui Bayern şi-a scandalizat vecinii, care l-au pîrît la primărie şi la club.

Franck Ribery are un obicei ciudat. Mijlocaşul lui Bayern nu-şi duce gunoiul la tomberon niciodată, deşi nu-i lipseşte aşa ceva din preajma vilei. Dacă are resturi menajere de aruncat, le pune pur şi simplu în faţa uşii!

La început, vecinii săi din luxosul cartier munchenez Grunwald au luat-o drept "un accident. Se poate întîmpla oricui". Dar cînd au sesizat că de acolo nu mai ridică nimeni gunoiul, iar mirosul le ajunge pînă-n casă, s-au scandalizat de-a binelea.

Nu i-au mai bătut la uşă, ci s-au adresat direct organelor locale, iar apoi s-au plîns şi la Bayern. Soluţia stingerii conflictului a găsit-o preşedintele bavarezilor, Uli Honess. El i-a însărcinat pe cîţiva dintre angajaţii care se ocupă cu aşa ceva  inclusiv la club să-i rezolve şi lui Ribery problema sacilor cu resturi menajere din faţa casei.

CFR scapă de el în tur
CFR Cluj nu va avea de-a face cu Ribery în prima manşă a "dublei" contra lui Bayern din Ligă (19 octombrie). Indisponibil din cauza unei rupturi de ligament suferită la gleznă pe 22 septembrie, francezul va reveni pe gazon la începutul lui noiembrie, deci ar putea juca în returul de la Cluj (3 noiembrie).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rdanutz
rdanutz  •  10 Octombrie 2010, 15:55

Un imputit ca toata rasa de frantuzi! Urata natie ...

axxter24
axxter24  •  10 Octombrie 2010, 03:41

Si am auzit ca doarme afara, si mananca de la vecini, ii vai de capul lui.

stef2005
stef2005  •  09 Octombrie 2010, 20:34

dar citi si sandu k prea ii pupa in fund pe fracezi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează