INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA RIO

O brigadă de arbitri din România va conduce meciuri de fotbal la Jocurile Olimpice de la Rio

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 16:16

Ovidiu Hațegan e cel mai bun arbitru român la ora actuală și asta s-a dovedit și prin selectarea sa și a brigăzii sale de a conduce meciuri la EURO 2016.

Centralul român a fost anunțat astăzi că va fi la centru și la meciurile de fotbal de la Jocurile Olimpice din Rio. Din brigada lui Hațegan vor mai face parte Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

De asemenea, vom avea și două arbitre în Brazilia, la JO. E vorba de ”centralul” Teodora Albon și asistentul Petruța Iugulescu. Alături de acestea în brigadă va fi slovaca Maria Sukenikova.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  02 Mai 2016, 22:07

Daca si asta-i arbitru...bun...Vai si amar! In meciul Poli Timisoara-Viitura, un jucatot de la Viitura, a shutat mingea in fatza lui Belu, cazut la pamint. Hotzomanu, care era la citiva metri, a dictat repede penalti pt viitura, viciind astfel rezultatul meciului. Hotzomanu este un trintitor consacrat de meciuri, arbitru bun niciodata! Nu avem in fotbalul Mafiot romanesc, arbitru bun. Doar...hotzomani. Pt un fotbal curat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează