INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

O femeie de 23 de ani a fost ucisă în bătăia dintre suporterii lui Palmeiras și Flamengo, de la Sao Paulo!

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 16:38 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 17:00

Victima a fost lovită cu o sticlă și a ajuns în stare gravă la spital, unde a și decedat. Incidentele au pornit imediat după fluierul de start al partidei și au fost potolite de poliția braziliană cu gaze lacrimogene, ce au pătruns și în stadionul Allianz Parque.

Încă o tragedie s-a petrecut în week-end în Brazilia. Meciul din campionat Palmeiras - Flamengo 1-1 a fost umbrit de incidentele dintre suporteri, care s-au bătut în afara stadionului Allianz Parque. În mijlocul altercațiilor a fost prinsă o femeie de 23 de ani, ce a fost grav rănită de o sticlă aruncată de ultrași și a ajuns de urgență la spital. Medicii n-au mai putut s-o salveze, iar poliția a deschis o anchetă pentru a găsi vinovatul pentru crimă.

FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul
FCSB - DINAMO
FCSB - Dinamo se joacă în Ghencea! Ciolacu și-a făcut partea: Ministerul Apărării și-a dat acordul

Și polițiștii au fost atacați cu sticle!

Totul a pornit de la fanii lui Flamengo. Un grup al acestora a atacat, într-o zonă comercială, alt grup de suporteri ai lui Palmeiras, care urmărea partida la un ecran gigantic. Potrivit poliției din Sao Paulo, Gabriela Anelli, fană a lui Palmeiras, a căzut victimă incidentelor și a murit la scurtă vreme după ce a fost rănită. Agenții ce se aflau la fața locului au încercat să se pună scut între cele două grupuri, dar au fost și ei atacați cu sticle și s-au retras. Abia după ce au primit întăriri și au făcut uz de gaze lacrimogene situația a revenit la normal.

„Nu putem accepta ca o tânără femeie de 23 de ani să fie victima unei asemenea barbarii, mai ales că se afla într-o zonă destinată distracției. Suntem alături de familia Gabrielei și așteptăm o anchetă rapidă pentru prinderea asasinului", a reacționat Palmeiras pe rețelele de socializare. Gazele lacrimogene aruncate de poliție au ajuns și în interiorul arenei și au provocat întreruperea meciului de două ori.

Citește și: 

Atenție, Bayern! PSG a pus pe lista priorităților în mercato un jucător cu care bavarezii negociază de o lună fără succes

I-a ridicat în picioare pe coreeni » Discursul lui Dan Petrescu din vestiar e VIRAL

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează