INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CADOU PENTRU IDOL

"O să-i restitui cercelul lui Maradona"

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Fabrizio Miccoli ar face orice ca să-l întîlnească pe Maradona. Atacantul lui Palermo a promis, în interviul publicat de Gazzetta dello Sport, că-i va da înapoi argentinianului cerceii confiscaţi de Fiscul italian pentru datoriile acestuia de peste 35 de milioane de euro.


Preţioasele bijuterii au fost adjudecate luna trecută cu 25.000 de euro la licitaţie, de o misterioasă doamnă din Sicilia, în spatele căreia se spune că s-ar fi aflat Miccoli. "Cred că în Italia nu voi avea şansa, dar o să fac turul lumii ca să văd meciuri ale Argentinei. Şi, dacă am aceşti cercei, cu siguranţă că-i voi restitui proprietarului. Va fi un mod de a mă apropia de mitul meu dintotdeauna", declară Miccoli.


Care povesteşte despre cultul făcut pentru Maradona: "Mi-am tatuat pe corp chipul lui Che Guevara, la fel ca Diego, şi mi-am botezat copilul cu numele lui. Toată viaţa mea se învîrte în jurul lui Maradona. Într-o zi poate că voi scrie o carte", a mărturisit jucătorul care a marcat 8 goluri în acest sezon şi 59 în total în Serie A.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează