INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATENTAT

O ţară a ştiut de atacurile teroriste asupra Turciei! A interzis deplasările echipelor de fotbal în cantonamente

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 09:25

Aseară a avut loc un atentat terorist în care au murit 36 de oameni şi au fost peste 140 de răniţi pe aeroportul Ataturk din Istanbul. (Detalii + video, foto - AICI)

Astăzi a apărut o nouă informaţie conform căreia o ţară a ştiut de posibilul atac asupra Turciei.

  Iran a ştiut de posibilele atacuri teroriste din Turcia şi a interzis deplasarea a nu mai puţin de 6 echipe pe ultima sută de metri, notează adevărul.roEsteghlal, Teraktor-Sazi, Sepahan, Sia Jamegan, Foolad şi Padideh trebuiau să efectueze cantonamente în Turcia, însă Ministerul de Externe le-a interzis să meargă, susţinând că vor fi atacuri teroriste.

Chiar dacă şi-au plătit stagiile de pregătire şi au contestat decizia guvernului, formaţiile nu au avut nicio şansă şi au mers spre alte destinaţii, precum Armenia, conform sursei citate.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  29 Iunie 2016, 15:16
Postat de paulg40 pe 29 Iunie 2016, 12:57

Pai si SUA si israel stiau.Ca doar ele le fac!Toata lumea vorbeste si scrie in mass media internationala.Numai la noi nu!

Da, da...o grup mare de *** blocheaza accesul romanilor la adevaratele stiri. Noroc ca ne informezi tu promt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iunie 2016, 16:46

De parca nu stie toata lumea ca in Turcia au fost (si probabil ca mai urmeaza) atentate......Sigur, numai Iranul stia de treaba asta....Ce mi se pare interesant e ca inca se promoveaza la greu in Europa turismul catre Turcia, Erdogan e tare de tot pe pozitie se pare, daca era vorba de alta tara cu atatea atentate in ultima vreme, nici o agentie din Europa nu ar mai fi vandut nici macar 1 bilet pentru concediu in tara respectiva. Dar daca e vorba de Turcia, se vand biletele ca painea calda....in continuare.

paulg40
paulg40  •  29 Iunie 2016, 12:57

Pai si SUA si israel stiau.Ca doar ele le fac!Toata lumea vorbeste si scrie in mass media internationala.Numai la noi nu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează