INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Oamenii lui Van Gaal sînt speriaţi de atmosfera de pe Naţional Arena: ”Va fi casă de nebuni la Bucureşti!”

Olandezii vor evolua în premieră pe Naţional Arena. +1   FOTO
Olandezii vor evolua în premieră pe Naţional Arena.

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 22:29

Deşi se teme de fani şi apreciază România, Heitinga crede că echipa lui poate pleca acasă cu toate punctele.

Olandezii se pregătesc pentru încălzirea cu Andorra, de vineri, dar sînt deja cu gîndul la "şocul" de marţi, cu "tricolorii". Toţi admit că vor avea un meci greu, "România e un adversar de calibru", însă cel mai mult pare să le impună atmosfera de pe Naţional Arena.

Fundaşul Ron Vlaar e de-a dreptul speriat: "Am auzit că stadionul e un vulcan. O adevărată casă de nebuni". John Heitinga e conştient şi el că suporterii vor constitui un factor de stres pentru batavi, dar vrea toate punctele din întîlnirea de la Bucureşti: "Deşi absentează Sneijder şi Robben, avem în lot destui alţi jucători de mare valoare. Ştim ce avem de făcut pentru a scoate maximum din acest meci".

0-1 e scorul cu care au pierdut olandezii ultimul meci jucat în România: pe 13 octombrie 2007, la Constanţa, în preliminariile Euro 2008

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close