INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE

Ofertă fabuloasă refuzată de James Rodríguez! Ce echipă a vrut să-l transfere pe columbian

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 11:49

Deși este mai mereu în umbra lui Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, James Rodríguez, 25 de ani, nu dorește să plece de pe Santiago Bernabeu. Se pare că jucătorul columbian a spus pas unei propuneri din partea lui Internazionale Milano de 85 de milioane de euro!

"Știu că Real a primit o ofertă pe numele meu, dar nu voi pleca. O să lupt pentru locul meu în echipa de start, este visul meu. Voi rămâne la Madrid și voi avea succes cu această grupare", a declarat Rodríguez, conform Sports Illustrated.

Mai mult, liderul naționalei Columbiei a stârnit interesul și lui Mourinho, care-l vrea neapărat la Manchester United. Există chiar zvonuri că portughezul l-ar fi presat personal pe Rodríguez să semneze cu „diavolii”.

James Rodríguez a ajuns la Real în vara lui 2014 de la AS Monaco, imediat după prestația stelară de la Campionatul Mondial din Brazilia. 80 de milioane de euro a plătit atunci gruparea blanco în schimbul mijlocașului ofensiv.

8 goluri în 32 de partide în toate competițiile a reușit columbianul la Real în sezonul 2015-2016

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează