INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEMŢII AU FOST IMPRESIONAŢI DE FUNDAŞUL STÎNGA LUSITAN

Oferta lui Bayern pentru Benfica: 20 de milioane de euro şi un jucător pentru Coentrao!

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Cu toate că Portugalia nu a făcut un Campionat Mondial prea strălucit în Africa de Sud, fundaşul stînga Fabio Coentrao a fost singurul a cărui cotă a crescut extrem de mult după competiţie. Fotbalistul de 22 de ani al Benficăi a avut şi un sezon extraordinar în Liga Sagres, cîştigînd titlul cu formaţia lui Jorge Jesus. Iar acum este dorit insistent de către Bayern Munchen care a pus la bătaie 20 de milioane de euro, plus cedarea olandezului Braafheid. Lusitanii încă stau şi se gîndesc asupra propunerii, convinşi fiind că vor mai primi oferte pentru jucătorul lor.

Coentrao a erupt în sezonul abia încheiat, impunîndu-se în prima formaţie a "vulturilor". A început mai avansat ca mijlocaş stînga, după care a fost reprofilat. Poate evolua în orice zonă de teren a benzii stîngi şi trage bine cu ambele picioare. Are un aport evidenţiat şi în zona ofensivă, nu are temeri în a urca şi a centra în careu. A devenit titular cert şi în prima reprezentativă a lusitanilor, iar clauza lui de reziliere este de 30 de milioane de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexiulian1993
alexiulian1993  •  20 Iulie 2010, 12:01

Meciuri live de azi pe s p o r t-a c t u a l.t k.: -HB Torshavn-Red Bull Salzburg 19:00 -VFL WOLSBURG-PANATHINAIKOS ATENA 20:10 -YOUNG BOYS BERN-DEPORTIVO LA CORUNA 21:00 -FC DORDRECHT-FEYENOORD 21:00 -FC KOPER-DINAMO ZAGREB 21:15 -BASEL-ZURICH 21:15 -SI MAI MULTE EVENIMENTE DOAR PE S P O R T-A C T U A L.T K.NECESITA INREGISTAREA.VA ASTEPTAM

Vezi toate comentariile (1)
Comentează