INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

foto Momente incredibile în prima ligă olandeză » Un antrenor a placat un jucător advers scăpat pe contraatac!

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 16:25 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 16:44

Meciul Twente - Sparta (3-3) a fost oprit după ce antrenorul secund al gazdelor a sărit asupra unui jucător advers pentru a evita un gol în prelungiri. Tehnicianul a fost eliminat imediat.

Un meci absolut nebun în prima ligă olandeză. La Enschede, s-au întrecut Twente (locul 6) și Sparta Rotterdam (5). Gazdele au condus cu 1-0, apoi a fost 1-2 și 3-2, încheindu-se 3-3!

Goodbye, Lampard! Chelsea are antrenor SURPRIZĂ, fost la PSG! Numirea a fost influențată de alegerea lui Carlo Ancelotti
CHELSEA
Goodbye, Lampard! Chelsea are antrenor SURPRIZĂ, fost la PSG! Numirea a fost influențată de alegerea lui Carlo Ancelotti

Scene de rugby în Eredivisie

Sambo, fundașul dreapta al Spartei, a egalat și a fost eliminat, după ce le-a făcut semn fanilor adverși că nu gândesc. Al doilea „galben" și direct la vestiare. Dar el nu a fost singurul om al oaspeților dat afară de pe teren.

În minutul 100, al 10-lea de prelungire, când Twente forța marcarea celui de-al 4-lea gol, al victoriei, Julio Pleguezuelo scăpase pe aripa stângă, chiar lângă tușă. Pentru a evita un atac ce ar fi putut fi decisiv, antrenorul secund al Spartei, Jeroen Rijsdijk, l-a placat pur și simplu pe Pleguezuelo.

Momente incredibile în prima ligă olandeză » Un antrenor a placat un jucător advers scăpat pe contraatac!

Spaniolul s-a înfuriat și l-a împins pe tehnicianul rivalilor, trimis la cabine de arbitru. Așa s-a încheiat partida. În haos.

Două jocuri suspendate după atacuri cu bere

Haos a fost și la alte două meciuri din Eredivisie, din alte cauze. „Șocul" rundei, PSV - Ajax (3-0), a fost suspendat temporar duminică, în repriza secundă, la 2-0, după ce un fan al echipei din Eindhoven a aruncat spre Berghuis cu un pahar plin de bere.

Cu o zi înainte, confruntarea dintre Groningen și Nijmegen nici nu a mai fost reluată. Atunci, unul dintre tușieri a fost împroșcat cu bere. Joc oprit definitiv. Va fi continuat fără spectatori.

Davy Klaassen, rănit cu o brichetă!

Pe 5 aprilie, la Feyenoord - Ajax (1-2), un jucător al oaspeților a fost lovit în cap și rănit cu o brichetă lansată din peluza de pe De Kuip. Davy Klaassen a fost cusut în vestiar și a revenit pe teren după reluarea meciului. Nu a rezistat prea mult, având amețeli și fiind înlocuit. 

Citește și alte articole:

„A fost o atmosferă bolnavă” » Noi detalii de la haosul Feyenoord - Ajax! Antrenorul a intrat pe teren: „Folosiți-vă creierul, la naiba!
OLANDA
„A fost o atmosferă bolnavă” » Noi detalii de la haosul Feyenoord - Ajax! Antrenorul a intrat pe teren: „Folosiți-vă creierul, la naiba!"
Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Conference League
Roma - Feyenoord
Jose Mourinho și-a întrerupt conferința pentru a-i da unui ziarist olandez un breloc cu trofeul Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  24 Aprilie 2023, 17:59

se vede ca n-ati vazut meciul, eu am vazut finalul ca am avut X pe un bilet. faza a fost asa: mingea fusese respinsa de cei de la Sparta si iesea in aut undeva la centrul terenului. antrenorul secund de la Sparta s-a aplecat sa ia mingea in brate (probabil cu intentia sa o dea aluia de la Twente sau s-o mai tina cateva secunde). cert e ca in schimb l-a luat in brate pe ala de la Twente care venise in viteza ca sa evite autul si sa contiune faza pentru a incerca un ultim atac (nu era niciun contra-atac). evident ca n-a fost un gest intentionat din partea "spartanuluui" doar s-a grabit, pentru care si-a luat cartonas rosu

21lva
21lva  •  24 Aprilie 2023, 17:03

domnule Jumatate, sunteti foarte confuz in declaratii. Ba secundul gazdelor, ba al Spartei... ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează