INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OMAGIU

Omagiu pentru Diego » Argentinienii zboară cu un avion în memoria lui Maradona

TangoD10S, avionul ]n memoria lui Mradona/ foto: Twitter CNN
TangoD10S, avionul ]n memoria lui Mradona/ foto: Twitter CNN

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 11:43 / Actualizat joi, 26 mai 2022 12:05

Argentinienii au un avion cu chipul lui Diego Maradona. Acesta va pleca într-o călătorie care se va încheia în Qatar, înaintea startului Campionatului Mondial (21 noiembrie - 18 decembrie 2022). Inițial, avionul va fi utilizat pentru zboruri private pe teritoriul Argentinei.

Potrivit CNN, TangoD10S are 12 locuri și este un muzeu zburător în memoria lui Maradona, decedat în noiembrie 2020. Pasagerii vor putea interacționa cu vocea și imaginea lui Diego, prin intermediul unui sistem inteligent. 

Vasile Dîncu explică de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale!”
STADIONUL GHENCEA
Vasile Dîncu explică de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale!”

TangoD10S, avion în memoria lui Maradona

TangoD10S conține obiecte folosite de Diego Maradona de-a lungul carierei. La exterior, pe avion apare chipul fostului fotbalist sărutând trofeul Cupei Mondiale. Pe cele două aripi, sunt amntite golurile celebre din meciul cu Anglia, 2-1, din sferturile Mondialului din 1986. 

Pe aripa dreaptă, apare „Mâna lui Dumnezeu”, controversatul gol marcat de Maradona cu mâna, în tmp ce pe aripa dreaptă este prezentat golul decisiv din același meci, când argentinianul a driblat mai mulți adversari, pornind din jumătatea proprie.

„Sunt nebun după Maradona, unul dintre acei oameni care încă se uită la videoclipuri cu Diego înainte de a adormi noaptea. Aceasta este prima Cupă Mondială fără Maradona și poate ultima cu Messi. Am spus: vreau să fac avionul lui Diego, vreau să fac avionul lui Diego. Și așa am lansat Tango D10S. Când l-au văzut foștii lui colegi, câștigătorii Cupei Mondiale din 1986, au fost uimiți, au fost hipnotizați de avion", a declarat Gaston Kolker, directorul firmei care a creat TangoD10S.

Citește și:

Xavi l-a sfătuit să-și caute echipă, el nici n-a vrut să audă: „Mai am 2 ani de contract, n-am de gând să plec nicăieri”

Mbappe i-a înfuriat pe sud-americani, după ce a spus că europenii sunt favoriți la Campionatul Mondial: „Nu a consultat Wikipedia. Câte trofee are Franța?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează