INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

Opinii total opuse înainte de El Clasico » Ce au declarat Zinedine Zidane și Luis Enrique

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 01:08

Înaintea ultimului "El Clasico" din acest sezon, antrenorii celor două echipe au avut opinii diametral opuse în ceea ce privește importanța meciului în economia campionatului.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane consideră că indiferent de rezultat nu se termină lupta pentru titlu.

"Jocul de mâine nu va fi decisiv, deoarece mai avem șapte finale de jucat. Toate meciurile sunt importante. Jocurile împotriva Barcelonei sunt speciale. Ca și derbyurile împotriva lui Atletico, ele sunt diferite. Dar jucăm pentru același lucru: cele trei puncte. Când arbitrul fluieră, este un alt joc, pe care trebuie să-l gestionăm, să ne facem treaba bine și nimic altceva", a declarat tehnicianul francez.

De partea cealaltă, antrenorul Barcelonei, Luis Enrique susține că orice alt rezultat în afară de victorie va scoate echipa catalană din lupta pentru titlu.

"Este special prin prisma momentului în care ne aflăm, dar și pentru că este un joc împotriva unui mare rival, care se află pe primul loc al clasamentului. Orice rezultat, în afară de victorie nu ne avantajează", a declarat tehnicianul spaniol care se află la ultimul său "Clasico" din acest mandat.

Real Madrid - FC Barcelona se va disputa duminică de la 21:45. Cu șase etape înainte de final Barcelona se află pe locul 2, cu 72 de puncte, având cu 3 "lungimi" mai puțin față de liderul Real Madrid care are un joc mai puțin disputat.

surse: espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează