INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPENDENTA

Ortega a căzut iar în patima alcoolului. River vrea să-l ajute

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Ariel Ortega este dependent de alcool. Cura ţinută în 2009 a avut doar rezultat temporar, căci mijlocaşul de 36 de ani, socotit unul dintre marile talente ale fotbalului argentinian, a fost învins iar de viciu.

 

După o noapte de beţie, el nu a mai putut veni vineri la antrenamentele lui River Plate. A ajuns a doua zi, însă, încă buimăcit de efectele alcoolului, a refuzat să se pregătească, susţinînd că oricum nu intră în planurile antrenorului pentru partida cu Rosario Central (0-0 duminică), şi s-a întors acasă. Nu va fi deloc pedepsit, dimpotrivă, va fi ajutat.

 

Conducerea clubului consideră că "trebuie să ne comportăm rezonabil faţă de o persoană cu asemenea probleme", astfel că a decis: "Toţi de la River sîntem preocupaţi de situaţia lui Ariel. Îi oferim atenţie şi afecţiune pentru că el vrea să scape de problema pe care o are, dar nu poate. Ortega nu este un simplu jucător. A crescut la River, oamenii îl doresc mult în echipă, iar conducerea nu-l va lăsa singur. Ne vom întîlni cu el zilele următoare să vedem împreună ce avem de făcut".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  08 Februarie 2010, 12:06

Betiv notoriu, mai are cineva vreun dubiu... Scandalagiu, betiv, boschetar, latin cu acte in regula... pe bune "urmasul lui Maradona"... ordinar care n-a facut nimic pe la nicio echipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează