INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA - SPORTING, AZI, ORA 22:15

Oscar Cardozo: "Victoria cu Sporting ne va revitaliza în tentativa de a reintra în lupta pentru titlu"

Articol de - Publicat duminica, 19 septembrie 2010 00:00

Golgeterul sezonului trecut de Liga Sagres, paraguayanul Oscar Cardozo a oferit un interviu celor de la A Bola chiar înainte de derby-ul Portugaliei, Benfica - Sporting, exprimîndu-şi trăirile vizavi de acest meci. "Nu doar fiindcă jucăm împotriva lui Sporting, dar este vital să învingem. Pentru a ne revitaliza în tentativa de a reintra în lupta pentru campionat. Am pierdut nepermis în acest start de sezon, am pierdut şi încrederea fanilor, aşa că acest derby este important ca să învăţăm din nou să visăm frumos. Nu cred că am pierdut deja titlul, v-am zis, Benfica poate să reînvie. Am dovedit-o şi în grupele Champions League, unde am debutat în noul sezon cu o victorie. Am avut nişte gesturi pe care le regret la adresa fanilor, dar sper să le arăt în continuare că merit suportul lor. Voi face tot ceea ce pot să dau gol şi să aduc victoria Benficăi împotriva lui Sporting", a declarat starul "vulturilor".

Benfica este în prezent pe locul 13 cu doar 3 puncte la 9 în spatele liderului FC Porto.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează