INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Pacienţii bavarezi » Bayern e campioana Europei la accidentări!

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 22:30

Nici n-a început sezonul şi munchenezii au deja 6 indisponibili. Gomez, ultimul pe listă, trebuie operat


Alaba, Contento, Rafinha, Pizarro, iar mai nou Schweinsteiger şi Gomez. Jucătorii lui Bayern s-au mutat unul după altul de sub comanda antrenorului Jupp Heynckes în cabinetul medicului Muller-Wohlfahrt. Nici un club de top din Europa nu are la ora actuală atîţia accidentaţi. Şi nici măcar n-a debutat sezonul (24 august)!

Seria ghinioanelor a început la amicalul cu Napoli, din 20 iulie, cînd vicecampioana Europei i-a pierdut dintr-un foc pe fundaşii Alaba, fractură de stres, şi Rafinha (ruptură de ligamente). Apoi au picat Contento (fisură), Pizarro (şold), iar sîmbătă şi duminică, în Cupa Ligii, i-au lăsat gleznele pe Gomez şi pe Schweinsteiger.

Dacă la "Schweini" există şansa unei recuperări rapide, Gomez trebuie operat. Iar medicii nu-l văd pe gazon mai devreme de mijlocul lui septembrie.

Amical anulat. De frică
Şocaţi de numărul mare de accidentări, şefii au contramandat amicalul pe care Bayern trebuia să-l dispute mîine la Grossaspach. "Riscul de a pierde şi alţi jucători e prea mare. Şi nici nu vrem să aliniem o formulă din care să lipsească vedetele pe care le aşteaptă fanii", a precizat managerul Matthias Sammer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcbm
fcbm  •  07 August 2012, 10:06

Liga total! Cup este aceasi cu, Cupa Ligii ? De cand ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează