INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK SALONIC

PAOK, victorie pe „muchie de cuțit” în Grecia » Răzvan Lucescu, iritat de arbitraj

Răzvan Lucescu, foto: Imago Images
Răzvan Lucescu, foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 11:23 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 15:38

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (54 de ani), s-a impus pe terenul lui Atromitos, scor 2-0, în etapa 21 din campionatul Greciei și și-a păstrat statutul de lider.

Chiar dacă scorul conduce către ideea că echipa lui Răzvan Lucescu a avut un meci ușor, PAOK a înscris primul gol abia în minutul 89.

Mihai Stoica, declarații controversate: „Rapidiștii își spun așa. Pune declarațiile lui Albu! E rasist? Ce ar trebui să pățească?”
RASISM
Mihai Stoica, declarații controversate: „Rapidiștii își spun așa. Pune declarațiile lui Albu! E rasist? Ce ar trebui să pățească?”

PAOK a avut un gol anulat în prima repriză, Răzvan Lucescu nu a înțeles de ce nu a fost validat

PAOK și-a făcut singură meciul dificil. Deși a înscris în minutul 41 prin Magomed Ozdoev (31 de ani), golul a fost anulat din cauza unui offside. În cele din urmă, PAOK s-a impus cu 2-0, după ce a deschis scorul târziu, în minutul 89, prin Stefan Schwab (33 de ani).

Giannis Konstantelias (20 de ani) i-a adus liniștea lui Răzvan Lucescu, iar PAOK își menține „fotoliul” de lider în Grecia, cu 50 de puncte după 21 de etape. Ocupanta locului 2, AEK Atena, are 48. Echipa din Salonic deține cel mai prolific atac din campionat, cu 57 de goluri reușite, și cea mai solidă apărare, cu doar 15 goluri primite și 10 meciuri cu poarta neatinsă.

La finalul meciului, Răzvan Lucescu a fost nemulțumit de arbitraj și nu a înțeles de ce golul din prima repriză a fost anulat: „Am avut ocazii. Nu a fost ușor să joci împotriva lui Atromitos, sunt o echipă bună, organizată. Nu am reușit să înscriem repede gol.

Jucătorii noștri au avut răbdare și sunt mulțumit de asta. Cred că golul pe care l-am marcat era valabil. Aș dori să știu explicația pentru care a fost anulat”, a precizat Răzvan Lucescu, conform sport24.gr. PAOK a controlat duelul cu Atromitos la toate capitolele, având 69% posesie, 15-0 la șuturi spre poartă (4-0 cadrate), 8-2 la cornere și două bare!

12este numărul partidelor jucate de PAOK în acest sezon în toate competițiile care s-au terminat cu cel puțin patru goluri înscrise de echipa pregătită de Răzvan Lucescu

Acordul dintre Răzvan Lucescu și PAOK va fi semnat în curând

Răzvan Lucescu a ajuns la un acord cu PAOK Salonic pentru prelungirea până-n 2027 a contractului scadent în vară. Jurnaliștii greci susțin că el și staff-ul său vor câștiga 2 milioane de euro pe sezon.

Noul acord - cel vechi expiră la finele stagiunii în curs - va fi parafat săptămâna aceasta și se întinde pe durata a trei sezoane. Iar antrenorul român și staff-ul său vor încasa două milioane de euro pe an. În total, 6 milioane de euro.

„Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte care sunt pregătite, al lui și ale colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, au aflat jurnaliștii de la newsbomb.gr.

Nu-mi pasă, în general, de arbitraj, eu vin mereu în fața voastră și vorbesc cu argumente! Uneori discut cu politețe și alteori nu. Știu că spun adevărul, nu voi veni niciodată aici să zic o minciună
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Citește și alte știri:

Boloni, 7 eșecuri la rând în Ligue 1: „Când pierzi atâtea jocuri la limită înseamnă că sunt deficiențe!”
FRANȚA
Boloni, 7 eșecuri la rând în Ligue 1: „Când pierzi atâtea jocuri la limită înseamnă că sunt deficiențe!”
Ce a vrut să spună? Griezmann, postare enigmatică după ce Atletico a încurcat-o pe Real Madrid
REAL - ATLETICO 1-1
Ce a vrut să spună? Griezmann, postare enigmatică după ce Atletico a încurcat-o pe Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  05 Februarie 2024, 14:11

...un mare antrenor roman ...el a reusit si la nationala ...greci il iubesc ...ei au un campionat fara spectatori ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează