INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Patronul din Premier League le-a oferit jucătorilor o vacanță în Las Vegas cu familiile ca recompensă pentru salvarea de la retrogradare

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2023 13:09 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 13:09

Americanul Bill Folley (78 de ani), președintele lui Bournemouth, premiază jucătorii cu un sejur în Statele Unite la finele stagiunii, pentru că și-au îndeplinit obiectivul menținerii în Premier League.

Bournemouth, locul 14 în Premier League, mai are nevoie de un punct în ultimele trei etape, pentru a continua în Premier League și-n sezonul viitor. Avansul față de Leicester și de Leeds e însă liniștitor, nouă puncte, astfel că salvarea de la retrogradare este ca și realizată.

Se anunță schimbări la FC Botoșani, după ratarea barajului de Conference League » Flavius Stoican, OUT!
FC BOTOȘANI
Se anunță schimbări la FC Botoșani, după ratarea barajului de Conference League » Flavius Stoican, OUT!

Excursia la Las Vegas, practică obișnuită pentru americani

După succesul clar cu Leeds (4-1), proprietarul clubului le-a făcut o surpriză jucătorilor lui Gary O'Neill și le-a anunțat prima pentru că și-au îndeplinit obiectivul în acest campionat. Le-a oferit o vacanță în Las Vegas, după ce se va termina stagiunea, anunță Daily Mail.

Nu se știe însă dacă toți fotbaliștii vor putea onora invitația, dat fiind că unii își făcuseră din timp un alt program cu familiile. Americanul Bill Folley (78 de ani) le-a promis în vestiar, pe Vitality Stadium, că premiul rămâne valabil și pentru altă perioadă a anului pentru cei care nu vor putea veni la începutul lunii iunie. Folley este acționar minoritar și la Lorient și proprietar al clubului din NHL Vegas Golden Knights și la fel procedează cu jucătorii când își îndeplinesc obiectivele.

La fel au făcut și Ryan Reynolds și Rob McElhenney, patronii lui Wrexham, după ce trupa galeză a reușit să promoveze și să revină în fotbalul profesionist englez, în Ligue Two, dincolo de faptul că le-au împărțit un bonus financiar consistent.

Vor împărți un bonus total cu 7 cifre

„Cu toate acestea, «cireșele» ar putea fi nevoite să refuze propunerea miliardarului din motive pur familiale, mulți dintre jucători și-au rezervat deja vacanțele în scurtul extrasezon care le-a fost acordat. Jucătorii s-au putut însă «consola» împărțind bonusul de șapte cifre convenit cu clubul vara trecută, legat de menținerea clubului în elita fotbalului englez", a explicat sursa citată.

Erling Haaland putea ajunge la Manchester United pentru doar 4,5 milioane de euro!

Olympiacos, atac dur înaintea meciului cu echipa lui Răzvan Lucescu! „Cel mai murdar campionat din istorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează