INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Patru jucători de la Real Madrid au fost puși sub acuzare pentru difuzarea unui filmuleț cu caracter sexual

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 20:34 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:18

Un fotbalist de la Real Castilla și trei de la Real Madrid C, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, vor răspunde în fața justiției spaniole pentru că au distribuit un clip cu „conţinut sexual cu un minor”.

La opt zile după ce poliția a descins la baza Valdebebas și a operat arestări, Procuratura din Madrid a luat decizia punerii sub acuzare a celor patru tineri fotbaliști de la echipa a doua și a treia a clubului din capitala Spaniei. 

Veste proastă pentru Real Madrid » Bellingham ar putea rata derby-ul cu Atletico
REAL MADRID
Veste proastă pentru Real Madrid » Bellingham ar putea rata derby-ul cu Atletico

Având vârste între 21 și 22 de ani, aceștia sunt vinovați pentru că au distribuit un videoclip cu caracter sexual în care era filmată o minoră în timp ce făcea sex cu unul dintre fotbaliștii blanco. Identitatea lor nu a fost dezvăluită de poliție, care le-a examinat conținutul video al telefoanelor tinerilor implicați în dosarul penal.

Garda Civilă a intrat în acțiune joia trecută, în urma depunerii unei plângeri de către mama victimei în vârstă de 16 ani, care a fost filmată fără voia ei. Pe parcursul cercetărilor s-a descoperit că a existat și o a doua femei implicată, aceasta fiind majoră, care a făcut și ea reclamație la poliție.

Evenimentele au avut loc în iunie

Și clubul a luat imediat poziție față de cele întâmplate și a arătat, într-un comunicat de presă dat săptămâna trecută, că un jucător de la Castilla, echipa B, şi trei jucători din echipa C „au fost audiaţi de Garda Civilă cu privire la o plângere pentru presupusa distribuire a unui videoclip privat pe WhatsApp. De îndată ce clubul va avea informații precise despre problema în cauză se vor lua măsurile corespunzătoare”.

Evenimentele anchetate au avut loc în Insulele Canare la jumătatea lunii iunie și la ele nu au luat parte însă și jucători din lotul lui Ancelotti, cum apăruse un zvon în ziua arestărilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Provocarea noului selecționer al Germaniei: „Am venit să câștig titlul european” » Câți bani ia pentru 9 luni

Dat afară de Manchester United, De Gea vrea să se retragă dacă nu semnează cu un club de top » Condiția majoră pusă de portar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează