INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revoltă în vestiarul lui Manchester United! Noul contract al lui Pogba ar fi declanșat scandalul

Paul Pogba
Foto: Imago
Paul Pogba Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2022 20:52 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 22:00

Paul Pogba (29 ani) se află în ultimele luni de contract cu Manchester United iar oficialii „diavolilor” fac tot posibilul pentru a-l convinge să semneze prelungirea.

Manchester United i-a făcut o ofertă colosală mijlocașului francez, 500.000 de lire sterline pe săptămână, adică 24 de milioane de euro pe an. Ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, peste Cristiano Ronaldo.

Totuși, campionul mondial a refuzat oferta, fiind decis să plece la vară de pe Old Trafford. Încercările clubului de a-i prelungi contractul lui Pogba au creat tensiuni în vestiar, jucătorii fiind furioși pe conducere că e dispusă să dea atâția bani unui fotbalist care a fost extrem de inconstant și mai mult a absentat în ultimul an.

Potrivit celor de la Mirror, în cazul în care Pogba se răzgândește și acceptă oferta lui United, fotbaliștii vor face o revoltă și vor cere salarii pe măsură.

În prezent, cel mai bine plătiți fotbaliști ai lui United sunt Cristiano Ronaldo (450.000 de lire pe săptămână), David De Gea (375.000 de lire pe săptămână), Jadon Sancho și Varane, care au câte 300.000 de lire pe săptămână.

Paul Pogba, foarte aproape de PSG

Chiar dacă oficialii lui Manchester United au încercat să-l păstreze pe Pogba, pretențiile financiare ale campionului mondial au făcut ca negocierile să intre în impas. Mijlocașul vrea să aibă cel mai mare salariu din echipă, inclusiv peste cel al lui Cristiano Ronaldo, lucru greu de realizat în viziunea conducătorilor lui United.

Conform presei din „Hexagon”, clubul parizian vrea să-și întărească linia de mijloc, compartiment unde au tot avut probleme în ultimele sezoane. În plus, banii nu reprezintă un impediment pentru PSG, iar pretențiile lui Pogba pot fi îndeplinite cu ușurință pe Parc des Princes.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Bayern Munchen nu crede în transferul lui Lewandowski la Barcelona: „Nu suntem deloc îngrijorați”
BAYERN
Bayern Munchen nu crede în transferul lui Lewandowski la Barcelona: „Nu suntem deloc îngrijorați”
Veste-șoc în fotbalul mondial: „Decizia tocmai a fost luată în Qatar! Emirul aruncă prosopul”
FRANȚA
Veste-șoc în fotbalul mondial: „Decizia tocmai a fost luată în Qatar! Emirul aruncă prosopul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
dinu
dinu  •  13 Aprilie 2022, 09:56

daca pogba refuza, face si el ceva bun pt Man Utd...duca-se ......

ripensistu
ripensistu  •  13 Aprilie 2022, 09:38

Cit de imatur este Cocalardo, are el obsesia asta de a fi el cel mai bine platit oriunde merge.

cantar
cantar  •  12 Aprilie 2022, 22:33

Pt ce să-l plătești? De ce l-ai vrea în echipă? Aleargă ca un ***. Trage niște șuturi anemice, rareori pe poartă. E vai de capul lui, dar ăștia vor să-l păstreze... Ăștia de la ManU chiar vor să distrugă clubul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează