INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Paul Pogba s-a rupt la primul său meci ca titular după 13 luni!

Paul Pogba
Paul Pogba

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 14:02 / Actualizat luni, 15 mai 2023 14:10

Mijlocașul lui Juventus, Paul Pogba (30 de ani), a suferit o nouă leziune musculară după numai 24 de minute contra lui Cremonese. Francezul e plătit cu 8 milioane de euro anual până în 2026 și n-a jucat în acest sezon decât 161 de minute

Accidentările se țin lanț pentru Paul Pogba la Juventus. De-abia își revenise după leziunea la mușchii aductori și prinsese minute în șase partide jucate în Serie A și Europa League că mijlocașul francez s-a rupt iarăși. 

Titular din nou după 390 de zile, internaționalul de 30 de ani nu a rezistat decât 24 de minute aseară, în meciul cu Cremonese (2-0), și i-a cedat locul lui Milik. El s-a așezat pe gazon și a cerut ajutorul doctorilor bianconeri. A încercat să continue, însă a părăsit terenul în lacrimi, acuzând dureri la cvadricepsul piciorului stâng.

Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman: „S-a trezit la 3 dimineața pentru asta, așa s-a schimbat”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman: „S-a trezit la 3 dimineața pentru asta, așa s-a schimbat”

Pogba nu-și justifică banii

Pogba a avut o contră cu Ferrari după ce a șutat în minge și a făcut semne către banca de rezerve că ceva nu e în regulă cu el. Noua problemă musculară l-a obligat să iasă de pe teren, cu tricoul în cap și aplaudat de tifosii de pe Allianz Stadium. În orele următoare va efectua examene medicale amănunțite, care vor stabili cât de gravă e accidentarea și dacă francezul va mai putea reveni în acest final de sezon.

Venit liber de contract de la Man. United, Paul nu a bifat decât 161 de minute în acest sezon în toate competițiile. Are contract semnat pe patru sezoane și e printre cel mai bine plătiți fotbaliști din lotul piemontezilor, 8 milioane de euro net anual, însă nu și-a justificat deloc banii plătiți de "Bătrâna Doamnă".

Pacientul francez de la Juventus

De un an de zile, PP se luptă cu accidentările. Nici nu venise bine la Juventus în vara trecută, când s-a lovit la genunchi și a trebuit să se opereze în septembrie, ratând astfel Cupa Mondială din Qatar. S-a întors pe gazon la sfârșitul lunii februarie, însă iarăși corpul l-a trădat. A forțat reintrarea și s-a accidentat apoi la aductori, o leziune care l-a trimis încă cinci săptămâni pe tușă.

S-a recuperat și a jucat din nou la "dubla" cu Sporting din Europa League. A adunat și în campionat minute, dar numai pe finalurile de meci, maximum 25 contra Atalantei. Allegri l-a folosit însă cu destulă teamă și a tot ezitat să-l titularizeze, până aseară la meciul cu Cremonese, în care a vrut să vadă dacă poate juca mai mult de o repriză.

Citește și: 

Unul dintre fanii cunoscuți ai lui Arsenal a răbufnit: „Acest sezon nu este unul de succes. Este inacceptabil acest lucru”

Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid, „șocul” din semifinalele Ligii Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează