FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

VIDEO Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman: „S-a trezit la 3 dimineața pentru asta, așa s-a schimbat”

Articol de , - Publicat luni, 15 mai 2023 12:42 / Actualizat luni, 15 mai 2023 18:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit cum s-a schimbat Florinel Coman (25 de ani), jucătorul care i-a propulsat pe „roș-albaștri” în play-off. 

Extrema roș-albastră, care a decis meciul cu CFR Cluj, trece printr-un moment excelent, fiind desemnat „Jucătorul lunii aprilie” în ancheta GSP.

Azi, Gigi Becali l-a lăudat pe jucătorul crescut la Academia Hagi și a dezvăluit cum s-a schimbat fotbalistul de 25 de ani.

Gigi Becali susține că vrea în continuare să vândă FCSB: „Am ofertă de 100 de milioane” » Ulterior a făcut planul de transferuri: „Vreau 4 jucători”
FCSB
Gigi Becali susține că vrea în continuare să vândă FCSB: „Am ofertă de 100 de milioane” » Ulterior a făcut planul de transferuri: „Vreau 4 jucători”

Gigi Becali, laude pentru Florinel Coman 

„Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a trezit noaptea la ora 3, a citit în Biserică, s-a împărtășit. Și el a zis că l-a schimbat credința. E greu fără Coman să câștigi orice meci. El ne-a câștigat meciurile. El ne-a făcut campioni”, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman: „Credința m-a făcut mai puternic”

- Ești superstițios?  
- Nu sunt superstițios, doar credincios. M-a ajutat foarte mult credința și m-a făcut mai puternic din toate punctele de vedere. N-am mai simțit că pot claca. 

- Ai fost accidentat o perioadă bună...  
- Și mi-a fost greu să depășesc momentele neplăcute. Lucrurile negative m-au întărit foarte mult și sper să cresc constant.  

- Ai alături și soția. Te-a ajutat și asta?  
- A contat foarte mult familia, ca la fiecare jucător, cred. Am ridicat capul din pământ, am muncit mult, m-au ajutat și rezultatele echipei, mi-a fost mai ușor să-mi intru în mână.

- Cât ai vorbit cel mai mult cu Gigi Becali?  
- Cred că o oră când mai vine prin cantonament, dar de-o bună perioadă nu se mai întâmplă. Când este alături de noi ne încurajează, ne dă sfaturi, ne ajută foarte mult.

Cine ia titlul în Superligă?

Farul Constanța
FCSB

Citește și: 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Gigi Becali s-a răzgândit! Anunțul după victoria cu CFR Cluj: „Vor să lase o imagine bună”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
John_Doe
John_Doe  •  15 Mai 2023, 20:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te dădeai civilizat, ardelean și alte texte. Cum îți permiți sa-i spui lui Coman "***"? E de o mie de ori mai tare decât tine, rasistule. A primit multe lovituri si la propriu si la figurat, dar nu s-a lasat doborât. De insinuări tale născute din frustrare nu mai zic nimic. FCSB nu a fost niciodată prinsă cu jucători dopați, chiar dacă la agenția antidoping a fost șef și angajatul CFR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  15 Mai 2023, 20:17

Haaaahaaaa...."El ne-a câștigat meciurile. El ne-a făcut campioni”, a spus Gigi Becali." Bei oameni suntem normali ? Stie becali ceva ce inca n-am aflat toti ?Deja sunt campioni ?

dobrin
dobrin  •  15 Mai 2023, 20:16

Explicația pentru forma senzațională a lui Florinel Coman se afla in posesia lui Neubert.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează