INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Payet, în război cu șefii de la West Ham: "Dacă nu mă vindeți, îmi rup singur ligamentele încrucișate!"

Jucătorul născut în 1987 în Reunion e forțat să se întoarcă la Marseille de soția sa, Ludivine
Jucătorul născut în 1987 în Reunion e forțat să se întoarcă la Marseille de soția sa, Ludivine

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 00:00

Dimitri Payet i-a amenințat pe șefii lui West Ham, care vor să se despartă de el, dar numai pentru minimum 35 de milioane. Marseille poate oferi maximum 30.

Început agitat de an pentru Dimitri Payet. Deși își prelungise contractul la West Ham United în februarie 2016, semnând pe 5 ani cu 144.200 euro net salariu săptămânal (cel mai bine plătit "ciocănar"), francezul i-a spus managerului Bilici că s-a înțeles cu Olympique Marseille și nu mai vrea să evolueze la echipa londoneză. A intrat în grevă!

Dintr-o dată, întregul club s-a ridicat împotriva lui. Cel mai iubit jucător din 2016 a devenit cel mai detestat jucător în 2017! Bilici a protestat, coechipierii l-au acuzat, iar conducătorii l-au amendat, amenințându-l că refuză să-l vândă dacă suma nu le place!

"Sunt scandalizat"

Și, deocamdată, OM (care a primit 15 milioane în 2015 de la englezi) nu poate oferi cât cere WHU. A propus inițial 22-23 milioane de euro transferul, plus 3 milioane bonus. Și ar urca până la 30 de milioane! Dar insularii pretind minimum 35!

Enervat, Payet a făcut o declarație șocantă: "Dacă nu mă vindeți, îmi rup singur ligamentele încrucișate! Am dreptul să-mi aleg viitorul, și viitorul meu e la Marseille. Sunt scandalizat. Am ajutat mereu West Ham".

Bilici, copia lui Payet

Când a aflat decizia lui Payet, Slaven Bilici a tunat: "Am făcut totul pentru el. Mă simt trădat, sunt dezamăgit și furios". Dar Bilici, acum manager, a făcut același lucru la același club ca jucător. În 1997, a forțat transferul la Everton, deși managerul Harry Redknapp nu voia să-l lase. "Bilici e cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui West Ham. El a semnat acest contract. Sunt dezamăgit și furios".

"Payet e unul dintre cei mai buni jucători văzuți de mine. Eram apropiați, dar nu ne-am mai vorbit de trei săptămâni. Dacă nu mai vrea să lupte pentru echipă, mai bine pleacă"
Mark Noble, căpitan West Ham

7.500.000 €este salariul anual al lui Payet la West Ham

1.150.000 €a încasat francezul în septembrie ca primă de fidelitate

287.000 €e amenda primită acum de jucător de la clubul londonez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
red_panzer
red_panzer  •  18 Ianuarie 2017, 09:16

L-a ademenit GIGI si pe asta.....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează