INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Pellegrini i-a găsit înlocuitor lui Costel Pantilimon » Ultimul transfer al campioanei Angliei

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 14:33

Gruparea Manchester City a anunţat pe site-ul oficial transferul portarului argentinian al echipei Malaga, Willy Caballero, jucătorul de 32 de ani semnînd un contract valabil trei sezoane.

În lotul pregătit de Manuel Pellegrini se mai află doi portari, Joe Hart şi Richard Wright.

Caballero este al treilea transfer al campioanei Angliei, după Fernando şi Bacary Sagna, care au fost transferaţi în ultima lună.

Caballero şi-a început cariera la Boca Juniors, alături de care a cîştigat campionatul, Copa Libertadores şi Cupa Intercontinentală în 2003. În 2004, el s-a transferat în Spania, unde a evoluat şapte sezoane pentru Elche, după care a trecut la Malaga, unde a fost pregătit de actualul tehnician de la Manchester City, Manuel Pellegrini.

"Cele mai frumoase momente ale carierei mele au fost sub comanda lui Manuel Pellegrini la Malaga, unde am realizat lucruri mari şi am făcut cunoscut numele Malaga în Europa", a completat Caballero.

Caballero îl va înlocui la Manchester City pe portarul român Costel Pantilimon, care s-a transferat la Sunderland, din postura de jucător liber de contract.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează