INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

L-a refuzat la Bayern pentru a-l avea la Manchester City? Planul diabolic al lui Pep Guardiola

Kevin de Bruyne și Pep Guardiola la Manchester City
Kevin de Bruyne și Pep Guardiola la Manchester City

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 19:12 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 20:37

Fernandinho și Vincent Kompany, doi foști jucători ai lui Manchester City, au dezvăluit cum a ajuns Kevin de Bruyne la „cetățeni” în 2015.

Kevin de Bruyne este un jucător crucial pentru Manchester City. Un creator și un finalizator de excepție, belgianul a ajuns la „cetățeni” în 2015, cu un an înaintea managerului Pep Guardiola.

Se reaprinde scandalul între olteni, chiar înainte de FCU Craiova - CS Universitatea » Ce solicitare s-a trimis la OSIM: „Va fi o surpriză pentru toată lumea”
CRAIOVA
Se reaprinde scandalul între olteni, chiar înainte de FCU Craiova - CS Universitatea » Ce solicitare s-a trimis la OSIM: „Va fi o surpriză pentru toată lumea”

Cum i-a „orchestrat” Pep Guardiola lui Kevin de Bruyne transferul la Manchester City

Iar doi foști jucători ai actualei campioane a Angliei susțin că Pep i-ar fi „orchestrat” transferul încă de când el era antrenor la Bayern! Unul dintre ei, Fernandinho, a povestit la emisiunea „Denilson Show” că Pep a avut ocazia să-l achiziționeze pe Kevin de Bruyne când belgianul juca la Wolfsburg (ianuarie 2014 - august 2015).

Scouterii clubului bavarez îl aveau de multă vreme în vedere și i l-au propus lui Pep: „Ce zici? Îl aducem?”. De Bruyne strălucea la Wolfsburg, unde în sezonul 2014 - 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga. Guardiola, însă, l-a refuzat: „Nu, nu-l vreau, nu se potrivește stilului echipei noastre”.

Manchester City a plătit 76 de milioane de euro ca să-l ia pe Kevin de Bruyne de la Wolfsburg

Nu l-a achiziționat Bayern, l-a luat Manchester City. În vara lui 2015, „cetățenii” le-au plătit nu mai puțin de 76 de milioane de euro celor de la VfL Wolfsburg în schimbul lui De Bruyne. La sugestia tehnicianului spaniol?

Vincent Company, altă legendă a lui alb-albaștrilor, este chiar convins: „Înțelegeți? El știa că va merge la City și l-a trimis pe De Bruyne acolo".

Pep Guardiola și Kevin de Bruyne, 16 trofee câștigate împreună la Manchester City

Guardiola a ajuns la Manchester City un an mai târziu, în 2016, și împreună cu De Bruyne scrie de atunci istorie.

Vorbim de 5 titluri de campioană a Angliei, 2 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii Angliei, 2 Supercupe ale Angliei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul cluburilor.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Vine după două luni în care a fost accidentat” + A glumit cu jurnaliștii: „Viața mea e mai bună decât a voastră”

Mai puteți citi:

„Nu, îi avem pe alții” » Un club care se chinuie l-a refuzat pe Erling Haaland

ITIA a vrut să o distrugă pe Simona Halep » Detaliul uluitor de la proces

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  07 Martie 2024, 06:03

Daaa, mare diavol Pep ăsta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close