INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Pep Guardiola se simte vinovat după înfrîngerea lui Bayern cu Dortmund: ”Am greşit”

Pep, dezamăgit, după cea mai severă înfrîngere suferită de Bayern acasă din 2008, de la un 2-5 cu Werder
Pep, dezamăgit, după cea mai severă înfrîngere suferită de Bayern acasă din 2008, de la un 2-5 cu Werder

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:16

Antrenorul bavarezilor îşi reproşează că a declarat campionatul ”încheiat” după cîştigarea titlului în martie.

Bayern a închis lupta pentru titlu pe 25 martie, iar antrenorul său, Pep Guardiola, a declarat campionatul "încheiat". Urmarea? De atunci, echipa lui nu mai joacă nimic în Bundesliga: 3-3 cu Hoffenheim, 0-1 la Augsburg şi un umilitor 0-3, sîmbătă, cu marea rivală Borussia Dortmund. Pe Allianz!

"Am făcut o greşeală că n-am continuat în acelaşi ritm şi ne-am concentrat exclusiv pe Ligă", a recunoscut Guardiola. Cu atît mai mult cu cît trăise o experienţă asemănătoare şi la Barcelona: "Atunci mi-a fost extrem de greu să-i motivez din nou pe jucători. E o mare problemă cînd îţi adjudeci titlul foarte devreme. Trebuie să găsesc un truc prin care să revenim la linia de plutire".

"Nu avem altă soluţie decît să muncim din nou ca şi cum n-ar mai exista mîine" ( Matthias Sammer, manager Bayern)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Aprilie 2014, 09:41

Cine-i Dortmunt hatere?Nu-ti mai ajunge Steaua...ai trecut si la Bayern?!Mai bine ai invata si tu sa scrii cat de cat decent...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 Aprilie 2014, 09:33

Cum ? Guardiola isi recunoaste vina ? Nu da vina pe Dortmunt ca a vrut sa îl pacaleasca ? Nu da vina pe Dortmunt ca a venit cu autocarul si nu naveta spațială ? Nu dă vina pe virulul extraterestru pe care l-au luat subit toti jucatorii lui Bayern ? Si au meci cu ”viitorul” de Germania ?....Oh, acolo nu asemenea „petarde” de echipe satelit inventate doar pentru a face blat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează