INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL-BARCA 1-2

Pepe se apără » Oaia neagră de la Real-Barca îi cere scuze lui Messi "dacă s-a simţit ofensat"

Momentul în care Pepe l-a călcat pe mînă pe Messi
Momentul în care Pepe l-a călcat pe mînă pe Messi

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 11:24

"Condamnaţi-l!"
După meci, catalanul Xavi nu a spus decît atît: "Lamentabil. Un gest oribil". Iar marile ziare spaniole l-au pus la zid. "Ruşinos, intolerabil, violent, cu o agresivitate exacerbată".

Imaginea de miercuri seară, în care Pepe îl calcă pe mînă pe argentinianul Messi a făcut rapid înconjurul lumii. Rooney l-a numit idiot pe Twitter, chiar şi ziarele care de obicei ţin partea madrilenilor au dat cu el de pămînt, multe voci cerînd expulzarea portughezului din Primera.

La aproape 24 de ore de la incident, Pepe a dat o declaraţie în care se disculpă. "A fost un act involuntar. Chiar şi aşa, dacă Messi se consideră ofensat,  îi cer scuze. Eu vreau doar să-mi apăr şi să-mi ajut echipa şi clubul. Pe teren sînt gata să-mi dau sufletul pentru echipă şi pentru colegi, dar nici o clipă nu-mi trece prin cap să-i fac rău vreunui coleg de meserie", a afirmat Pepe pe site-ul oficial al Realului.

Luis Nieto, editorialist la As, are o concluzie: "Condamnaţi-l pe Pepe!". Iar Santi Nolla, directorul cotidianului catalan Mundo Deportivo, cere excluderea portughezului: "Pepe e venit din Jurasic. Afară din fotbal! E un pericol public".
Citeşte AICI articolul legat
de acest subiect apărut astăzi
în Gazeta Sporturilor
.
Vezi şi VIDEO

Marca.com scrie că cei de la Real Madrid se gîndesc să nu-l folosească pe Pepe în următoarele două săptămîni pentru a-i da timp să mediteze şi să-şi "revină" după episodul din El Clasico.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (67)
clayd
clayd  •  20 Ianuarie 2012, 18:08

Un NESIMTIT acet PEPE!Si vina este si alui MOU,PT CA INCURAJEAZA JOCUL FOARTE DUR IMPOTRIVA BARCELONEI!PEPE,NU E LA PRIMA ABATERE!GEST INVOLUNTAR???NU,GEST MARLANESC AL UNUI FRUSTRAT!PACAT DE CR.RONALDO CA SE IROSESTE ACOLO!DEJA E EVIDENT CA NU SE MAI SIMTE BINE ACOLO!VA DATI SEAMA CUM AR JUCA RONALDO ALATURI DE MESSI IN ECHIPA BARCEI???ORICUM,INCA O DATA MESSI A ARATAT CA E MAGNIFIC,E ULUITOR!IAR PEP?????EXTRAORDINAR!VISCA BARCA!

flo_ax
flo_ax  •  20 Ianuarie 2012, 16:47
Postat de b0gdan_88 pe 20 Ianuarie 2012, 15:17

:)))))))))))))))))))))))) te roade tare cand vezi cum joaca Barca si cum joaca realu :)))))))))))) asta e ;)

iti dai tu seama ce ma roade pe mine, care locuiesc in Romania lui Basescu, ce se intampla in Spania. Ca saracul Mourinho cu vreo 20 milioane de euro pe an nu castiga un meci. Ca dl Cristiano Ronaldo se duce trist acasa, conducand un Lamborghini, il parcheaza intr-un garaj de 10 ori mai mre si luxos decat casa mea, i-o trage unui fotomodel rus. Si eu, un nemancat din tara asta de rahat, imi pare rau pt el. Ca de parca Messi, tot un sarac cu salariu anual in euro, cat am eu pe luna in lei vechi, da 2 bani pe suporterii care se cearta prin lume pt el! Hahaha!

miky198
miky198  •  20 Ianuarie 2012, 15:32
Postat de flo_ax pe 20 Ianuarie 2012, 15:15

pana una alta sunteti cu 2 puncte in spatele Realului (cu conditia sa recuperati 3 in meciul direct), care a marcat si 8 goluri mai multe ca voi! Ah da, arbitrii sunt de vina, am uitat. Asa o echipa galactica si depinde de un penalty in min 93...asta e mai trist ca frustrarea lui Pepe

Cel mai trist este (pentru unii - in special fanii RM) ca pentru mine a fost CEL MAI DISTRACTIV (omu' fiind sincer) un suporter de pe strada al RM inaintea meciului.....stiti ce a zis???....ca vrea si el (ca MULTI ALTII) sa nu mai fie UMILIT de 6 ani incoa' si ca isi doreste sa se bucure si el dintr-un GOL DIN : OFFSIDE, HENT/FAULT ACORDAT PE NEDREPT IN CAREU. in 9 jucatori, WHATEVER.....numai sa castige si RM o data.......ca s-a plictisit sa vina la stadion si sa plece UMILIT.....poate sa castige RM si campionatul, si CL, si CUPA poate, dar sentimentele astea inca persista la fanii RM......care merg meci de meci pe Bernabeu

Vezi toate comentariile (67)
Comentează